Tabung Masa Depan ...

Saturday, June 02, 2012

Terbaru Azlan & The Typewriter - Idola

Sebenarnya, banyak yang nak ditulis ni dan byk gambar nak di uploadkan tapi sebab internet cam nan hado aje so kena sabo2 lah dulu.  Nipun tgh naip dalam kereta dari Pasir Putih nak ke wedding di Gua Musang.  So , just nak share ini dulu dengan you all!

Entah kenapa, dari dulu saya dah admire suara Lan ni.  Since dia with Meet Uncle Hussein band dulu2 lagi.  Suara dia tersendiri dan tak sama dengan penyanyi yang ada. Antara penyanyi generasi baru yang saya respect dengan bakatnya. Selain Azlan saya juga mengagumi suara Black (Mentor) & Hazama (AF 9). Kebetulankan saya minat ngan artis2 yang pernah berkobalarasi dengan Meet Uncle Hussein.(Memang bestpun suara diarong ni. Takde bunyi macam klon2 mana artis). So, jom dengar lagu terbaru dari Azlan & The Typewriter - Idola (OST Horee Horee). Cuma mungkin they all ni kurang dari segi paras rupa but ade xfactor yang lain dari segi suara n vocal luarbiasa. Setuju tak?

                                                             (tq youtube.com)

Saya bagi 5 ***** untuk ini Azlan! Superb.....

6 comments:

KorN said...

suara lan memang best.. unique... lagu ni pon best...

kasihredha said...

memang suara dia unik...tak sama dgn penyanyi lain

Farra said...

jemput join segmen saya,ada hadiah menanti ;)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

Kesuma Angsana said...

betul tu korn unik sesgt

Kesuma Angsana said...

KR : yup agree!

Kesuma Angsana said...

ok, nnt free akn joint yer! tq singgah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...