Tabung Masa Depan ...

Saturday, June 09, 2012

A Thousand Years By Christina Perri

Dengar kata, dia buat konsert kat Malaysia dua hari lepas dan katanya lagi memang best!.  Entahlah, tak ler minat sangat kat dia but, my second daughter lak minta giler kat lagu dia yang ni, so just buat2 layan je! (Kekadang tersilap juga antara dia and Kate Perry ....huhuhu)



Oklah buat kita dengar2 waktu weekend2 cam ni, sebab wording lyric dia menarik jugak!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...