Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 27, 2012

WordLESS Wednesday - Teringin Satay For Lunch Today ? HeHeHe

( Dr FB )

56 comments:

Mrs Velentine said...

hahahaha...sedap ke???

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

terus x jadik lapaq if satey mcm ni
nak muntah eeeeee

Kesuma Angsana said...

Mrs Velentine : cer try test tgk taste hahahaha

Kesuma Angsana said...

lady Ayu : kihkihkihkih... sya pong!

Yana Aina said...

euwww ... heheh

eima said...

gilo ko....mampus pengsan aku mkn kang

hajar said...

adoiii!!! kembang tokak den... hehe

Tihara said...

laa ingatkan sate betui dah tadi terus terkam :)

:: Mrs.Eady :: said...

blueekkk ~

Anum said...

muntah terus

Kakzakie said...

Kalau tempat kakak rasanya siang susah nak cari satey. Malam banyaklah...

Tapi satey yg ini ada ke yg mkn? Heeee.....

Ietams said...

woh! kembang tekak tengoknya satay ni

Sue-Rya Qistina said...

geli geleman tgk lipas! (tgk kt bwh meja ade lipas ke x sbb geli sesgt ngan lipas ni..huhuhu)

Maisarah Azmi said...

sedapnye!!!dah la tengah lapar nie

maszmadi said...

eauuuuuu, x mor x mor... huhu

jedi said...

tak lalu nak makan sate ni...

daddydee said...

Di vietnam kah ini?? Tengok lipas pun dah geli apatah lagi nak makan...hehehe

Kesuma Angsana said...

YanaAina : hihihi

Kesuma Angsana said...

eima : pengsan sekojap apo salah ee! hehe

Kesuma Angsana said...

Hajar : tokak kombang la sonang nak ngap2 toruih masuk dlam porut tu hehe

Kesuma Angsana said...

tihara : hehe sori erk

Kesuma Angsana said...

Mrs Eady : dh ada isi kot cer cek! kikkihkih

Kesuma Angsana said...

Anum : hehehe

Zie said...

Kat thailand laku ni.. Hehe

Kesuma Angsana said...

Kakzakie : ada lah yg makan, sebab tu ada yg jual hehe

Kesuma Angsana said...

Ietams : sori erk!

Kesuma Angsana said...

Sue-Rya Qistina : nama dh dekat my daughter yang penakut lipas juga hihi

Kesuma Angsana said...

MA : u sorang je yg komen sedap.. hehe

محمد شهريل القنيطري said...

wekkkkk dan2 x lalu mkn..eeeee

Kesuma Angsana said...

Maszmadi : huhuhu

QueeN TerataI said...

alamak!! geli kak nk tgk.. apatah lagi makan..

Kesuma Angsana said...

Jedi : x suh lalu suh makan je hehe

anisalya said...

sedp tu. nyum... nyum... hahaha...

Kesuma Angsana said...

daddydee : yup.. geli erkkkkk

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

geli vi nengok...satay lipas! hehehehe =0)

ummiarissa said...

bagi kat omputih ni..dia makan je ni..

hairy said...

eeeee!!!! xsuka lipas suka wat bsing ats lntai..haha

Nyue said...

geli sehhhh......terus tawar hati nak mkn sate....oohhh

Suraya Baharun said...

mesti rasa nye ranggup...hahahahaha...

miloais milo said...

ewwwwwwww!~ tak lalu nak tengok pun!

Kesuma Angsana said...

Zie : setuju2

Kesuma Angsana said...

Tak nak cuba dulu ke ? hihihi

Kesuma Angsana said...

QueenTeratai: hehehe

Kesuma Angsana said...

anisalya : u org ke2 kata sedap !

Kesuma Angsana said...

VVLim@MNA : Kita geli but ada jg orng yg makan!

Kesuma Angsana said...

ummiarissa : betul tu cer tgk dlm survivor tu hihihi

Kesuma Angsana said...

hairy : ade ke?

Kesuma Angsana said...

Nyue : sate len ada ape!

Kesuma Angsana said...

Suraya : x tau.. cer lah rasa !

Kesuma Angsana said...

miloais milo : x suh tgk, suh makan je hihihih

wan nurul hezrina said...

binatang2 mmg paling nurul fobia..walaupun nengokjerpun dah geli nak muntah

Pink Lavender said...

AHAA...
MENGGELIKAN TAUU...

Kesuma Angsana said...

Nurul : he he he

Kesuma Angsana said...

PL : geli tgk je kan !

kaishin said...

erk!! takpelah bagi orang lain je lah..

Kesuma Angsana said...

x nak test dulu ke ? hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...