Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 20, 2012

WW 3 - Who Wore Better ? Kat Malaysia Call Boria2


                                                                   ( credit  : khou.com )

48 comments:

Qaseh Suhaida said...

boria pun boria lahhh...diaorg bahagia

Mama Gee said...

heheeh ada gak yg sama....baju seponsorr nih...

Daddy Ziyyad said...

boria color pink tu yg paling hodoh..ekekekeke

Kesuma Angsana said...

Qaseh : betul tu, tq jgk blk ye

Kesuma Angsana said...

Mama Gee : standardlah kat Msia pun de cenggitu

Citarasa Rinduan said...

ahakss....

by day way...

okeylah kan..
sama tapi lain orang

Kesuma Angsana said...

Daddy Ziyyad : ye ke ? hehehe

Kesuma Angsana said...

Citarasa Rinduan : retis popular pun sama gitu je hihihi

Masha Meisters said...

hahaha...sehati dan sejiwala...hahaha

kasihredha said...

hihi boleh sama pulak..
nasib baik lain majlis :)

Rafflesia™ said...

HAHAHA...macam2. kalau kat malaysia dah boleh buat boria dah :)

Kesuma Angsana said...

MM : dh orng sponsor kot pakai jelah hehehe

syiela said...

nasib kat tempat lain2.. kalo idak mau salah sorang lari :)

Kesuma Angsana said...

KR : tu lah pasal hihihi

Kesuma Angsana said...

Rafflesia : memang dah boria pown

Kesuma Angsana said...

syiela : he he he

mayangsayang said...

ishh kebetulan sama le plak ...

Kesuma Angsana said...

gitulah alkisahnyer cik mayang!

Rai said...

bukan murahan punya boria ni..hehehe

ummiarissa said...

kat luar negara memang banyak ye pakaian yang direka serupa walaupun mahal....kat negara kita pun apa kurangnya kan..

gadisBunga™ said...

salam...

pepehal pun J Lo juge yg lawo walau baju sama dengan yg sebelah. :D

Papa Mifz said...

artis pun pakai baju pinjam kan...kan dah boria...hehe

Edy Ramanov said...

assalamualaikum. edy balas semula kunjungan kesuma ke blog edy tadi. salam berblogging kita. =D

Adylia Qarissa said...

pereka fesyen yang sama ;p

wantie said...

pics last tu best kan, dia pandai pi letak tali pinggang itam tu. nampak lain sket.

kaishin said...

boria pun boria lah..asalkan glamor hehe

Kazman / Sue said...

fesyen terkini ke ni.... jahil sikit bab fesyen ni...

Kesuma Angsana said...

Rai : mmg mahal pun kan

Kesuma Angsana said...

UA : yup betul tu. but rasanyer kes sponsor2 nih

Kesuma Angsana said...

gB : J Lo mmg sllu mantop

Kesuma Angsana said...

PM : tulah pasal.. jd cenggini

Kesuma Angsana said...

ER : tq sama2lah kita ye

Kesuma Angsana said...

AQ : mybe or dari sponsor yg sma hehe

Kesuma Angsana said...

wantie : yg tu ada akai cikit hehe

LiYa HaNiF :: said...

boria bukan murah baju diaorg nie hehe...

Kesuma Angsana said...

Kaishin : jom kita berboria hehehe

Kesuma Angsana said...

K&S : samalah kita bkn reti sgt bab2 fesyen ni hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya tiap kali raya mesti boria punya. hihi

Kesuma Angsana said...

Liya : tu x yah citerlah

Kesuma Angsana said...

NHMH : samalah kita hehe

onlajer said...

Tempat aku dari pukul 8 sampai 5 boria semuanya

Kesuma Angsana said...

OL : kat mana tu? hehe

Miss BaNu said...

hahaha samaaa rupenyer..sama dan seksi tuh..

Kesuma Angsana said...

MissBanu : alkisahnyer hehe

JunAina said...

Kalau kat mesia mau ada yang kena kutuk2 kaw2.

Cik Jajika said...

wahh..betullah...boria omputih..hehe

Kesuma Angsana said...

JunAina : itu sudah mesti, klu @ Msia

Kesuma Angsana said...

Cik Jajika : tulah pasal omputih pun tau nk berboria2 ni hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...