Tabung Masa Depan ...

Thursday, July 12, 2012

Alhamdulillah Rezeki KA Yang 3, Menang 1 Week GA

Hampir tak ingat ada join GA ni.  Sebabnyer KA taklah berharap sangat.  Tapi alhamdulillah, inilah dikatakan kalau dah tertulis rezeki memang tak kemana.  Yang ketiga buat KA dalam masa 3 bulan dah berblogging ni!.  Syukur pada mu ya Allah.

Magazine ni....... X sabar dah nak baca ni!

 ( MYADYNA.COM )
Terimakasih ye tuan tanah Adyna!

Update :  Hadiah nyer MAGAZINE kat gambar tu ye !

37 comments:

Azza Afdzal said...

majalah ney mmg best

Haryati Hamzah said...

Tahniah KA!

wantie said...

alhamdulillah... tahniah sebab menang. nak menang gak.. nak menang jugak...

Zie said...

Tahniah.. rezeki tak kemana..

faraherda. razalan said...

Hadiahnya magazine ni ke? Tahniah!

Mama Gee said...

nk beli majalah ni....tp asek tak beli...sbb mahal skit..hehe dasarkedukut...

Mrs Velentine said...

tahniah kak

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah ~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah kesuma!!

Nyue said...

Tahniah lagi :))

mamyharraz said...

tahniah.
ni yg happynya berblog ;)

Suraya Baharun said...

tahniah...

Knor said...

alhamdulillah rezekikan..kak tak pernah dapat apa2 lg sejak berblog ni...belum pernah lg nak mencuba...lain kalilah kot..

MamaEma said...

tahniah...apakah hadiahnya? (menyibuk jer)

miloais milo said...

tahniah uols...

ღ cik faye ღ said...

tahniah KA...yer, tertanya2 jugak apakah hadiahnya??? hihi.

SURIA AMANDA said...

Tahniah....festime tgok majalah hijabista tu..kali ni citer blogger Maria Elena yg fofuler tu kan..

Sue-Rya Qistina said...

tahniah! bestnya dpt majalah ni. mmg best tau :D

wahida said...

tahniah!!

are_lin@yu said...

beznya dapat hadiah...ayu tumpang hepi dear ;-)

Alynn Nyzaa said...

tahniah KA :D

Kesuma Angsana said...

KA nak ucapkan tq, terimakasih atas semua ucapan2 dan komen2 yg ditinggalkan. Ni atas doa kawan2 juga. Again , komen 1 for all ye. Apapun KA sgt2 appreciate !

Ikhwan Suhaimi said...

Tahniah Kak, Hehehe( Oh Maria Elena )... rajin akak tggal komen kat blog saya TQ.

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

wah! congrate! congrate! :)

Si Matatajam said...

Wah bestnya dapat magazine tu... Tahniah KA...

Masz Sidek said...

Tahniah kak... kalau ada info2 berguna kongsi yer kak... :D

IntaNBerliaN said...

tahniah.. sy xda rezeki :-)

Kesuma Angsana said...

tq dik

Kesuma Angsana said...

tq vi

Kesuma Angsana said...

tq mai

Kesuma Angsana said...

ok dik kena terus folow yek

Kesuma Angsana said...

tq

Wanieys said...

tahniah kak..bestnyer

adyna said...

wah banyak nyer menang ga dah :) tunggu hadiah magazine nie sampai ek... posto2 ^_^

izzah said...

congrate..murah rezki..=)

wan nurul hezrina said...

tahniah

izz iizza said...

dah lama x beli majalah sekarang..lebih suka membaca kt blog..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...