Tabung Masa Depan ...

Sunday, July 01, 2012

Entry Pendek Di Hari Minggu Yang Lelah!

Maaf banyak2 , berukband buat hal dari semalam. Tak dapat nak update entry n post gambar sepanjang sehari perjalanan ke Melaka semalam.  Satu je nak bagi tau, kaki dan pinggang ni, macam dah tertanggal segala macam skru dok jalan2 pusing2 satu Melaka termasuk misi mencari 'Tarzan' oleh my bongsu daughter tu!. Akan citer lagi bila BB back to normal!  Tq pada semua yang singgah dan tinggalkan komen.  Tak leh nak singgah n BW sangat sebab BB teramat2lah semput cam siput!. Nak tulis N3 cenggini pendek pun makan masa berjam2 !.,, Lelah Mak dibuatnya!...Apapun, again tq mendoakan dan alhamdullillah dah selamat semuanya.

4 comments:

Wanieys said...

tak per kak..rest n take ur time :))

Alieza Dayasari said...

HARI MINGGU NK, LEEZA SANTAI HBS2.. PADAHAL BYK KERJA NYER.

Pink Lavender said...

akak guna berukben apa??
dl kite guna maxis,lps tuh slow sgt kite tuko umobile..okla sket

Mrs Velentine said...

hahaha..biaslah Berukband kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...