Tabung Masa Depan ...

Friday, July 13, 2012

Perkongsian Yang Baik Juga Ni ! Beli 1 Free 1



Rasanya ramai yang dah tahukan tentang promosi kat atas ini. KA tak berapa nak minat jugalah, tapi dalam x minat, x minat tu terbeli ler juge. Dah kenyang pown makan lunch semalam. He He He.  ( Tgklah gambar kat bawah ni! Snap dulu sebelum ngap...)


Saja2 nak berkongsi dengan uols2 semua pulak.  Mana2 penggemar Mc D leh print and beli ni!. Satu untuk makan sendiri, satu lagi boleh buat bersedekah di hari Jumaat yang mulia ini. Tak gitu.!. Sebab KA makan satu tu pown dah rasa cam x larat nak masuk lagi.  So, bawak balik lagi satu tu untuk si bongsu .

Boleh lah, kalau  nak cuba2 sebelum puasa tiba ni kan !


20 comments:

atty's said...

belum penah lagi try..ada promosi nie..boleh ler cuba.

Kesuma Angsana said...

cuba jgn x cuba hehe

izzah said...

wah..free je...sape yg xsuka benda free kan..hehe,...bestnyer...

MizzTina said...

free 1?? nk jugak la...

Noor said...

nak jgk..!! lama xp McD..

Qhaifa Nur said...

tak pernah mamam lagi...bagus nih...

Tihara said...

tk dpt nk beli..mcd jauh sangat... dap nyerr :)

Mrs Velentine said...

nak try gak

QueeN TerataI said...

kalau x beratur panjang boleh gak kot membeli. tp kalau beratur panjang.. erm.. lupakan jela.. :)

pizli said...

Saya tak gemar sangat yang ni, kalau spicy chicken mc deluxe maybe dah pergi dah ni hehe..

Sue-Rya Qistina said...

mmg sedap! suka sgt. dh bnyk kali makan. tp x bole mkn sorg, mkn separuh pun dh kenyang. hehehehe

faraherda. razalan said...

Tapi a la carte. Klu set, syok! Hahaha! Dah bagi besti, nak peha...haih!

sis intan said...

...baru mkn semlm :)

Wanieys said...

wah free tu..nak print juga hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

dah save coupun tu. tinggal nak print je. hehe

Yana Aina said...

laparnya ... sesapa nk belanje yana nie. hukhuk

wan nurul hezrina said...

dah printpung nnt nak g makan.nurul suka mcd

Kesuma Angsana said...

komen 1 for all yek.. TQ singgahn komen. sgt2 appeciate !

izz iizza said...

ala x rasa lagi la..nk jugak la carikk..:)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Asben sy penggemar mc d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...