Tabung Masa Depan ...

Thursday, July 19, 2012

Salam Ramadhan Giveaway

KA jarang2 juge join GA atau segmen.  Sebabnyer masa tak mengizinkan, lebih2 lagi kalau kena klik2 dan like2 bagai.  Tapi yang ini, mudah dan simple je.  So, join ajelah.  Mana tau ada rezeki di bulan Ramadan nanti kan.  Bermula 17/7/2012 sehingga 31/7/2012 ni!

Yang ini banner tuan tanah die



Kalau nak tau cara2 dan hadiah2 nyer yang best tu, kena lah uols2 semua jengok blog tuan tanah  okey !
>
>
>
>

38 comments:

sis intan said...

..selamat menyambut puasa, KA :)

Mrs. Norrie said...

dah lama rasa nya tak join2 GA ...
salam perkenalan juga

Kesuma Angsana said...

tq !

maszmadi said...

good luck yerk.....

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

ai lagik la x pernah join mana2 GA pong
pernah buat GA jer ngeee
ganbatte ne

Poetra said...

Marhaban yaaa Ramadhan..... trims dah sudi berkunjung k gubug jadul saya

Qhaifa Nur said...

selamat berposa juga....

pizli said...

Best betul hadiah²nya!

Anum said...

good luck

Cendol said...

slmt berpuase n gud luck KA ^_^

Prettywrite said...

good luck akak..n selamat berpuasa jugak ya..:)

qaseh johanna said...

ooo semoga berjaya.. :)

chot ok..! said...

good luck n slmt mnymbut buln ramadhan yg tdk lama lg..:) singgh sini yer..

Deq's Qienz said...

selamat berGA ya..salam ramadhan:))

Rasp said...

gud luck and selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak...

Nurul Akmal said...

Good luck.. :)

wantie said...

kalau namaunya GA. memang harus ku ngontes ngonteskan diri.hahaha thankssssss

nak pi terjah ni.

dwaty said...

SALAM RAMADHAN N GOOD LUCK...

~ yus ~ said...

good luck

syiela said...

gud luck ye..

LydSunshine said...

Eh, nak masuk jgk GA ni. Kalau blogger LizaHanum punyer GA saya mmg suka. Sebab dia tak byk letakkan syarat. Jadi org nak join pun rasa tak membebankan. Good Luck ye KA.

ieja amieja said...

salam ramadhan jg..all the best..follow cni

are_lin@yu said...

ga sempena ramadhan..bez..hehe..gudluck dear ;-)

Daddy Ziyyad said...

semoga ada rezeki Ramadan! Good luck!

Alieza Dayasari said...

menjelang ramadha.. ada juga giveaway....

Wanieys said...

gud luck KA....Salam ramadhan untuk KA dan family :)

Maisarah Azmi said...

selamat berjaya... sambutlah ramadhan nie dengan penuh kesyukuran, salam ramadhan

MulutPayau said...

good luck dan selamat menyambut Ramadhan utk KA..

nur said...

hi..blog walking here...singgah ler blog sy kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai tuk deko umah anda...

❤Kamsiah❤ said...

semoga murah rezeki bersempena dgn kemuliaan ramadhan ni..

Aine Ainun said...

Salam singgah ...salam kenal=))

eB said...

gd luck yer :)

Kesuma Angsana said...

tq kawan2 yng meninggalkan komen, sgt2 KA hargai yek

anisalya said...

gud luck ye...

Adylia Qarissa said...

semiga berjaya dear.

Sue PeLik said...

salam

jenguk dan follow awk dtg dr segmen yang sama :)
jemput ke blog saya
http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

Jaja Sutera said...

Salam..Jaja dr segmen yg sama... :)
Jaja dah follow awak...jempot follow Jaja balik.. <3 Salam Perkenalan ye..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/salam-ramadhan-giveaway.html

izz iizza said...

good luck..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...