Tabung Masa Depan ...

Tuesday, July 17, 2012

Tahniah Dato' Fazley Juara Master Chef Selebriti Yang Pertama

KA terlepas tengok MCSM Finale malam tadi.  ( Menemankan si bongsu tu tidur, terus terlelap sekali.  Tau2 je, anak bujang KA yang sulung tu cakap Dato' Fazley menang! ).  Sekalung tahniah ler pada Dato' Fazley.  Taklah terkejut sangat.  Sebab dah boleh jangka siapa winner nyer.  KA lebih terkejut bila Angah turut diumumkan layak ke final semalam.  Yang itu lebih mengejutkan for KA.  Mungkin dah tertulis rezeki buat Dato' Fazley.  Dia pown memang konsisten dari awal2 lagi. 

GOOGLE IMAGE


Tahniah juga untuk Angah ! ( My bongsu daughter suka dia ni ! )


Sekarang ni, tengah dok selak2 magazine yang KA dapat menerusi GA hari tu.  Tq POSLAJU dan to Adyna, dah sampai pown pagi semalam.  Isi2nya memang best tau!.  Nanti kalau ada apa2 yang interesting2 tu KA sharekan ok!.



25 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

yeahhhh DFY memang ekkk
masa memula tgk MCS tue pun minat dier jer ngee
alhamdulliah rezeki kan

Yumida said...

tahniah tahniah!!!
dia mmg layak utk menang...angah pn bez..so tahniah utk diorg berdua

pizli said...

Tak sangka betul Angah tu masuk ye. Tak sangka dia pandai masak.

LydSunshine said...

Yey! Dato Fazley menang. Tak sia2 dia buat karipap sardin. Hehehe... Sajian dia utk final tu tajuk dia from london to paris kekasihku. Sian tgk dia berulang alik drpd dapur biasa ke dapur pastri sbb jauh jarak antara 2 dapur tu.

Rai said...

alaa..ye ke...hehehe..saya tengok sekali je pun MCS ni.. tengok orang komen semalam..mmg rata rata da boleh agak siapa menang kan..

Ikhwan Suhaimi said...

Hahahah... frust ye kak terlpepas !
jngan risau tagline Astro kan.."ulangan sampai lebam".

* Nama hidangan Dato' fazley,perghhhh mcm boleh buat karangan.

Sue-Rya Qistina said...

tahniah la kpd fazley wpun saya x pernah tgk rancangan ni sbb xde astro. hehehe :D

Wanieys said...

yeayyyy suka2 dato' fazley menang..mmg ptt dia menang pun hihi

hana odorata said...

pompompomm....hepiii sgt dato' Fazley menanggg!! wink <3,<3,<3

izz iizza said...

dh jangka mesti dia yg menang..:)

Arzilinawati Idris said...

x tgk sbb xder astro.. ha haa...tp hijabista best tak dia punyer isi dalaman.. hee

Adylia Qarissa said...

ruginyaaaa..semalam dkna tertidur ;(

Kesuma Angsana said...

betul tu ayu!

Kesuma Angsana said...

congrat tu both of them

Kesuma Angsana said...

betul tu pizli, KA pown terkejut dia boleh ke final

Kesuma Angsana said...

LyD : KA terlepas tgk nnti nk pi cari or tunggu astro tayang balik hehe

Kesuma Angsana said...

dari awal2 dh jangka dah

Kesuma Angsana said...

ye ke ? x sabar nak g tegk ni

Kesuma Angsana said...

he he he

Kesuma Angsana said...

yup, dia sentiasa konsisten kan!

Kesuma Angsana said...

amboi hana , peminat tegar dato' fazley ke? hehe

Kesuma Angsana said...

mmg pown!

Kesuma Angsana said...

isi dlam best, tulah klu de per2 yg menarik KA kongsian yek

Kesuma Angsana said...

Samalah KA terbangun dh pukul 10 lebih , then my son cakap dato fazley yg menang!

wan nurul hezrina said...

MMG NAMA HIDANGAN DIA NUULPUN TERKEDU DENGAR..TAPIKAN TANG ANGAH2 ADA TAK DORG UMUMKAN ANGAH WAKILKAN BADAN MANA?TAK DIBERITAHU RASANYA.KESIAN ANGAH..AT LEAST DORG MENTION ANGAH DAH KUTIP BAPE BANYAK DANA TUK ORG KERDIL2..NIE TERUS DATO FAZLI JER..HUHU

TAPI DFZLI MMG LYK MENANG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...