Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 25, 2012

Wordless Wednesday 1 - Bird or Building, Burung Ke Bangunan Ni !



 ( yahoo.co.uk )

25 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kesuma.Kreatifnya pereka bangunan ni!

kakcik said...

Kalaulah burung sebesar itu...

missha said...

unik dannnn tingginyer...err,...kat negara mana ni?

ct kektus said...

besarnya burung ! hahaa :D

DekNie said...

wow... very impressive....

Mrs Velentine said...

bangunan burung kot

Haryati Hamzah said...

salam, katne ni KA?
besarnya....

Pokok Manggis Depan Rumah said...

burung yang di jadaikan bangunan..hehehe..

Siti Nursyuhada said...

ada ke bangunan camnie? hebatnye...

Saleha said...

kat manatu? wah hebatnya

SURIA AMANDA said...

aik...kat mana ni?

mayangsayang said...

wah bangunan 3D.. ada gambo penguin lagi ..

careno said...

wah... kalau dpt view dr sudut lain menarik ni... bila la Msia nak ada bgunan pelik yg jd tumpuan dunia selain KLCC tu...

Saya Disini said...

cntik

kay_are said...

memang ade ke bangunan ni? macam orang edit je.. garis2 pun nampak lagi tu.. huu

Kesuma Angsana said...

org putih ni mmg idea gila2 kan

nanieybarnieylurviey said...

nmpk bangunan ni rasa mcm sejuk je.. :) hee.. cntik..

Kesuma Angsana said...

london ler hehehe

Kesuma Angsana said...

Kota besar london

Dylla Abas said...

SMART!

wan nurul hezrina said...

adaker..mcm manelh nkbuat gmbr burung2

Sue-Rya Qistina said...

genius sungguh mereka ni!

Kakzakie said...

Jangan tunjuk KA nanti ada yg nak ikut buat lebih besar dari itu kat tempat kita nie..

Momo said...

cantik!! hehe

che mid said...

Oii Besornya.. burung pun konpius ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...