Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 04, 2012

Wordless Wednesday 2 - Harap2 X Tersingkir & Be Juara MasterChef Celebriti Yang 1st !


( google )



( astro.com.my )

30 comments:

Mrs Velentine said...

harap2..suka dr fadzley gak

Siti Nursyuhada said...

sama juga harap dai yang menang tak suka juliza tue menang

wantie said...

ya.. kita sehati sejiwa. saya pun suka kalau dato fazley ni jadi juara. harap harap la kan.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Dato fadzly mmg baik kannn semua kawan2 dia tolong dalam masterchef tu ;)

syazana amira said...

harap sangat dato fazley menang :D

Shaiful Zaidi said...

pandai jugak selebriti-selebriti memasak no...

Rinna said...

Setuju sgt.. Harap Dato Fadzley menang laa.. tak nak laa Juliza tuh menang.. :)

una imana said...

hehhehe...suka kalau lelaki pandai memasak..boleh tolong isteri..

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..x pernah tgk masterchef sbb xde astro.. :(

Anum said...

doakan ya
hehe

Nizam.Ariff said...

Kak Siti tolong ajar dia memask ke tu?

KhaiRin : anies said...

dr.fadzley pandai main psikologi..sbb tu dia cool je..

Yana Aina said...

makin sengit persaingan. tak sangka retis pon pndai msk ^^ p/s : jom masuk bloglist yana

QueeN TerataI said...

sya pun mengahrpkan dato fazley yg menang

wani sc said...

memang harap dr fazley menang MCC tahun ni. sgt gentleman :)

kasihredha said...

waktu siti dtg...nampak sgt dr fazley terkedu dan excited :)
akak pun doakan dr fazley menang...yesss

Kakzakie said...

Tak sangka dia serba-boleh ye...

Ummi Iman said...

Takde astro. Pergi rmh mak je baru tgk. Dah final ya.

kakcik said...

Kakcik pernah berjumpa Fazley dalam penerbangan AA - tapi nampaknya dia tidak begitu peramah (mungkin sebab tak kenal kot). :)

faraherda. razalan said...

Tapi kan awak, sy tak suke die sbb sifat dominan die tuh.

Prettywrite said...

isteri fazly ke tu?lain sangat..dah lama tak tengok..hehe..

ccicute said...

ye lor... harap2 x tersingkir... ^_^

~LoVE PiNk~ said...

saya pon minat Dr Fazli...

n nk die menang.. xsuke JA..ishhh

Bazilah (^0^) said...

Terer ke doc fazley ni masak kak?

Kesuma Angsana said...

komen balas utk semua ye! .. tq singgah n hargai komen2 uols tu

pena rozie said...

harap mcm tu gak....

Rai said...

saya tak tengok sebab umah takde astro..hihi..

Bobo said...

rasa2 mcm Dato Fadzley yg menang ni..

aizamia3 said...

dia n wife memang suka masak.. moga dia menang insyaAllah..

Miss BaNu said...

hehehe dato fazley ngan dato siti hehehe sweet episod tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...