Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 25, 2012

Wordless Wednesday 2 - Hias Topi Kepala Yang Unik !


credit : uk.news.yahoo.com

35 comments:

MizzTina said...

makaih..merepek je..

Dylla Abas said...

no 3 tu..ish,nape la ada design camtu..lapar!! hee :p

Kesuma Angsana said...

biasalh ka barat yg pelik2 je

inazamri said...

macam2 la dorg ni

Saleha said...

kretifnya

Sue-Rya Qistina said...

sungguh pelik dan mengarut je mereka2 ni nk mencipta nama tau. ish2..

mummY daniSha said...

hahaaa...ade ke org pakai camni kekekeke

syiela said...

malu nak pakai hehehe

Bicara Kak Noor said...

sesuai ke dengan kita kat sini KA cayang heee tapi cantiklah kan..

wan nurul hezrina said...

mcm tersiksajer makai2

adyna said...

lawak pun ada gak hehehe

Siti Nursyuhada said...

pelik 2 jer sapa laa nak pakai hu3 yang topi olimpik tue tak tahan hahahha

hairy said...

haha kat malysia klo ada cmni abislah kena perli...haha

Cik Saila said...

pelik2..huhu!
saya dh follow awk jgk :))

kiera'sakura said...

berat dan menyusahkan.. huuu

Suraya Baharun said...

ish3...macam2 diaorg ni..:)

ieda said...

ahahah suke yg last tuu
kalau ada peluang nak pakai lahh ekkee ;)

MamaEma said...

ttak sanggup nak pkai..huhuhu

Knor said...

kak suka yg bawah tu...kreatipnya..

Liza @ Adzriel AB said...

yg last sekali tu paling sedap..

wantie said...

haish.... buat berat kepala ada la. bukan makin cantik. tapi makin pelik ada la.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nnt raya mak dara nak try le pakai topi taruk kuih2 raya hehehehe

Sari Yusa Ibrahim said...

gambar last tu buat kita laparrrrrrrrrrrr.. saje tau!! ;p

NAL said...

macam2 la..btw NAL dah follow sini.
dulu NAL pernah buat header dgn harga RM3. Kalau berminat PM di page NAL.

wahida said...

kahkah...lawak la semua gambar2 ni...tak menahan...kalau kat malaysia ni, sure org gelak...ekekek...

Mummy GreenyHouse said...

Huhu..x sanggup nk pkai rasanya.. :p

eita said...

nasib lah tak tertumpah kacang kat baju u hah..
macam2 lah orang ni cipta..
agak2 berat tak kepala bila pakai ni...?

Qhaifa Nur said...

tak sanggup rasanya nak pakai........

eB said...

respek kat drg. kalo eB.. idakkk ler ;p

eelobor said...

bagi pandangan peribadi aku lah kan.... tak berapa unik sangat. cuma banggang mungkin ada kut. huhuhuhu

maszmadi said...

hurm ni lehbuat pi raya x?... haha

THE LEKAT LEKIT STORY said...

gambar 1 & 2 takut bila pakai sangkut kat pintu je.. kekekekeke

Bazilah (^0^) said...

unik ke pelik ni kak? hehehe

Wanieys said...

mcm2 la diorang ni hihihi

Ietams said...

tak berat ke dorang pakai topi pelbagai mcm tu eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...