Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 25, 2012

Wordless Wednesday 3 - Fanatik Sanggup Tempah Suit BATMAN

18 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sah fanatikkkk giler!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

memang wordless la! :)

Zie said...

mahal ni.. sanggup yer

~LoVE PiNk~ said...

hahaha sangat fanatik..hehe

pizli said...

Dalam banyak² hero Batmanlah saya paling tak suka tak taulah kenapa. Hehe.

Sue-Rya Qistina said...

fanatik sungguh!

wandisini said...

custom batman ke tu?

Mama Gee said...

perghhh idok le teman...
baik beli brg decor rumah! ahakss

Cik Rongoks said...

hahahha..kemain lagi ! ^^

wantie said...

Pernah dlm thn bila ntah dah lupa saya pun. Kami ke Kelantan dalam Raya ke 3 cam tu lah. dalam perjalanan mencari umah sedara tetiba kami nampak seorang lelaki dengan suite batman sambil jalan tersengguk sengguk.

tetiba satu keta tergelak berbahak bahak. ada yg cakap tu le baju raya dia. ada yg cakap dia sedih keta dia hilang. ada yang ckp baru balik shooting. ada yg ckp baru balik kerja overtime. hahahaha.. memang lawak.

kalau budak budak yg pakai memang nampak cute. tapi bila org dewasa pakai nampak pelik la pulak.

izan mama mia said...

batman forever..

makchaq said...

Salam kenal..
Orang sekarang macam-macam/pelik2 minatnya.. budak2 sekarang ramai yang fanatik mangga.. siap buat2 baju ikut karakter dalam tu.. masa Anime Festival Asia kat PWTC macam2 gaya peminat anime ni..

LydSunshine said...

Tempah baju batman je takpe la. Jangan sampai perasan nak jadi the Joker then pegi buat musibah kat panggung wayang tembak org awam. Saiko gile.

::NureeN:: said...

hehehe.. wat baju raya bleh??

onlajer said...

nasib baik fanatik batman kalau dah jadi fanatik joker lagi bahaya

bunga_rose said...

ni betul punye fanatik ni hihhi tapi best giler cite batman terbaru ni..>_<

Maisarah Azmi said...

sepatutnya bagi je die berlakon...

kaishin said...

fanatik betul ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...