Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday 3 - Secret Behind KESUMA ANGSANA ( Boleh Caya Ke Ni ? )

(  4 FUN ONLY )

41 comments:

Haryati Hamzah said...

yeke kesuma?

amik maklum je la, tak bley nak caya sgt kan, tuk hepi2 je...

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh ni kira pemilihan nama yang bagus la ni yer hehehe

Mrs Velentine said...

wow menarik maksudn nama akak kan

MamaEma said...

salam..terima kasih dtg ke blog ema..salam kenalan

ckLah @xiiinam said...

Nak percayalah, boleh tak?



:-)

Siti Nursyuhada said...

percaya jer laa

Kesuma Angsana said...

betul tu haryati, jst for fun je hihihi

Kesuma Angsana said...

bagus ke? hehe

Kesuma Angsana said...

nama bila berblogging jek

Kesuma Angsana said...

slam kenal n terimakasih kembali ye

Kesuma Angsana said...

he he , terpulanglah

Kesuma Angsana said...

senyum je baca komen sue ni!

Anum said...

menarik nie

Kesuma Angsana said...

anum N3 suka suki je ni

LiYa HaNiF :: said...

hehehe baca boleh percaya tk nak ler.. bende2 ni tuk fun oklah kan kak...

bunga_rose said...

wahhhh bagus2 la maknanye nama disebalik kesuma angsana ni kan.. hhihii

Kesuma Angsana said...

betul tu liya hehe

Kesuma Angsana said...

sja wat hepi2 je rose hihi

Asmara said...

Nama betul ke? klasik dan unik. :)

Kesuma Angsana said...

idaklah.. nama ni bila berblogging n sejarahnye boleh baca kat N3 awal2 KA dulu hehehe

wantie said...

wah.. ni mesti kerja semua up to date.

Zie said...

Kebetulan je kot.. Apapun sedap nama tu..

Rai said...

macam mana lah agaknya cara dia check link antara nama dengan karakter seseorang tu kan..hehehe..

Kesuma Angsana said...

wantie : yg tu mmg sgt2 betul, super woman kan!

ummiarissa said...

baca je ye..jangan percaya...

Kesuma Angsana said...

zie, speechless ler pulak hihi

Nyue said...

sekadar utk suka2..apa salahnya..eheheheh

Kesuma Angsana said...

x tau lah, but mungkin kebetulan kot mmg byk persamaan! even my boss pown agree he he he

Kesuma Angsana said...

yep for suka2 je

Kesuma Angsana said...

betul tu Nyue

Knor said...

nama betul ke...?

maszmadi said...

moga2 ia betul..... tepuk dada, tanya hati, adakah itu betul diri ini?..... han

Kesuma Angsana said...

knor. tidak lah , leh baca sejarahnya kat n3 awal2 blog KA ni hehe

Kesuma Angsana said...

klau ade pun persmaan semua itu secara kebetulan jek!

Papa Mifz said...

agak2 nyer ada tak kat luar sana bernama Kesuma Angsana ek??

kaishin said...

baca boleh percaya jangan..hehe

Wanieys said...

baca sudah percaya jgn hihihi...sekadar suka2 boleh la kan hikhik

haz said...

ececeh.. haha. haz pun kadang2 bile boring mula la buat benda2 macam nie. bukan percaya tp just for fun. haha

Kesuma Angsana said...

Ada tak ?

Kesuma Angsana said...

yep betul tu

Kesuma Angsana said...

mmg pown hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...