Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 11, 2012

Wordless Wednesday 4 - Pengalaman Ber-Hi Tea Uols Kat Mana Yang Paling Best ! Cer Citer

 ( cik google yek )

 ( encik google yek )

11 comments:

QueeN TerataI said...

kat rumah sendiri kot plg best... hehehe

Alieza Dayasari said...

gambar makanan.... hambuih..

Wanieys said...

kat rumah jer tmpat paling best....nk tambah babyak mn tea lepas tu pun boleh hahhhaha

CikZaitul said...

hotel kene murah dan makanan sedap tak hengat terbaiklah..
tapi sy tak jupa lagi...
kekekkekekekek

qaseh johanna said...

slalu hi-tea kat umah je.. hihi

~ yus ~ said...

rumah sendiri kot...

takde pengalaman ber Hi Tea sebenarnya..:D

Ummi Iman said...

Byk juga tempat yg best ;)

Mama Gee said...

hurmmm pernah sekali je hie tea..masa nikah dulu....tp tak rs pun makanan nya sbb sibuk layan tetamu..hahaaa

Kesuma Angsana said...

Queen, Leeza, Wanieys, CikZaitul, Qaseh Johanna, Yus, Ummi Iman & mame gee : komen 1 for all yek. Tq singgah. n bagi KA pown berHi Tea kat rumah yang paling2 best sekali sebab boleh makan sesuka hati hehehe.. But selaul jugaklah ber Hi Tea kat luar ni!

kakchik@ella said...

Hi KA, kat OneWorld Hotel, 1Utama ok tau. Harga tak berapa mahal .. mcm2 ada.

Kesuma Angsana said...

tq kakchik ella senang2 say cuba nnti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...