Tabung Masa Depan ...

Tuesday, August 07, 2012

GA raya, babe !

Memenuhi jemputan kawan2
So, KA pown sama2lah memeriahkan
Tutupnyer  2012, 14 hb Lapan
Nak join kena terjahlah kan!



GA dia best juga
Beg yang comel, KA memang suka
Apa tunggu joinlah sama
Tak susah cuma kena followe die
Dan tinggalkan komen saja
Boleh buat N3 kalau ada masa 
Mohlah sama2 kita !

22 comments:

KhaiRin : anies said...

TQVM, ARIGATO, TOCHE, DANKE DIG KA! mudah2 rezeki memihak kpd KA!

adibahfaizah said...

nak join jugaklah. hihi

Anum said...

good luck

maszmadi said...

comel2 nyer sume... jom join sesama... hehe

Noor said...

gud luck KA..mudah2an ada la rezki tu..hehe..

Azee Hana said...

good luck..mane tau ade rezeki raya..=)

Rinna said...

Cute laa bag tuh.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

comel!

Sue-Rya Qistina said...

good luck! comei2 sungguh. hehehe

Qhaifa Nur said...

dah join....
cantik sangat, moga ada harapan......

Shaiful Zaidi said...

MACAM BEST JER...NAK JOIN BOLEH KA?

qasehraihan said...

waaaa....good luck ye..hehe

Saya Disini said...

gud luck

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg comel kan begnya..sy pon nak

tp x wajib wat entri kan GA anies ni?

Kakzakie said...

Best juga nie KA...
Kakak kena ambil masa dulu.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

boelh join ni..
pilih2 nanti dpt hadiah :-)

Haryati Faizal said...

mcm besh je KA...

Che Rosliza Che mat said...

Good Luck ya...

LydSunshine said...

Beg belang2 tu comel. Good luck ye KA.

Masha Meisters said...

gud luck...tomeinyer beg dye...KA dlm bloglist Masha :)

anisalya said...

nak buat entri pun ala2 je skg apatah lagi nak join GA. mapukah saya? hehehe...

Wanieys said...

gud luck KA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...