Tabung Masa Depan ...

Wednesday, August 29, 2012

Hebatnyer, Lukisan Pasir Pown Boleh Buat Airmata Mengalir !

                   

27 comments:

Cendol said...

cerite psl peperangan eh?mmg kreative!yg tmbh kesedihan penonton kat situ salah satu nye sebab effect music tu kan?

wantie said...

buffering lambat pulak kat office ni. tak dapat nak feeling feeling ngan lukisan tu.

BTW memang kagum ngan dorang ni.

Azee Hana said...

expertnya..teruja tengok..

QueeN TerataI said...

ala.. xleh tgk video la...

Liza Razak said...

betul tu sis..kagum saya tengok :)

ummi_norseha said...

biasalh pnghayatan...tersentuh rasa hati

nur said...

nice

Anum said...

hebat2

Si Matatajam said...

Memang hebat la pompuan ni...sungguh berseni dan kreatif...besar sungguh anugerah Allah pada dia...

rieda_ffya said...

pernah tgk kat fb...mmg best n kreatif kan

atty's said...

kreatif sangat.. tak semua org ada bakat camtu..

::NureeN:: said...

x leh tgk, kat opis kena block

MamaEma said...

touching sangat..dan mereka kreatif..

Kak Izan said...

memang kreatif...:]

LydSunshine said...

Huhu tak dpt tgk. Tapi kalo sand art yg gmbr zoo taiwan tu saya suka. Seni sgt.

Qhaifa Nur said...

sangat..sangat kreatif

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau dh tangan berseni tu kt mana-mana pon jadik kan

azievee said...

sangat kretif...pandai la diorg nie

dwaty said...

Awesome..

Rasp said...

dgn lagu nye, malap lak suasana...
and also the creativity....
mau tak taching!

Kasih Salina said...

salam KA..memang unik dan kreatif..tangkas sungguh dia melukis..

LYAfrina said...

kretif... kurniaan semulajadi

Maiyah said...

klau kreatif mmg buat apa pun unik

Miss Uya said...

Fuyoo...

ct kektus said...

sangat suka tengok lukisan pasir ni. kreatif sungguh !

KY said...

memang terbaiklah...sukanya kalau kita juga diberi anugerah begitu

Wanieys said...

ala KA xnmpak xkuar apa2 pun hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...