Tabung Masa Depan ...

Wednesday, August 15, 2012

Kreatifnyer Pelita Raya Dari Bahan Terbuang

34 comments:

wantie said...

kreatif. bermandikan cahaya.
haish.. raya mood dah datang.

Anum said...

cantik tapi takut terbakar

MamaEma said...

memang kreatif...jangan ada yg terbakar sudahlah

MystoryPic said...

Memang kreatif... klu mcm ni tak boleh pasang depan rumah ni, mau terbakar rumah... kena cari kawasan lapang

Cendol said...

cantik!!!teringin nk pasang lampu bebanyak kat rumah bg sinar2 seri2 raya ni.hihi

Azee Hana said...

cantik nya..tu bulan tu cemane leh gantung kt atas,,haha

Ummi Iman said...

Pokok dan bulan sabit tu mengagumkan. Rajin sungguh mereka..

AsmarArafad said...

cantik memang kreatif

syiela said...

menarik... memangtertoleh dua tiga kali bila jumpa ni

ckLah @xiiinam said...

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin...t

ieda said...

cantiknyaaaaa
mahal nie kos dia .. minyak lahhhh
huhuu sebotol rm6 tuuu

izz iizza said...

meriah ni..:)

Hans said...

memang betul2 kreatif :-)

Sue PeLik said...

cnteknnnnyaaaa!!!

ღ cik faye ღ said...

lawa...rajin tak rajin je nak buat...selamat hari raya aidilfitri kak :-), dah ready ke semua persiapan?

Miss Uya said...

wow!!!!

meriah la...

ni yg bersemangat nak raya nihh!!

ALoNa CintamaniszLite said...

kitorang kalo nk tgk kemeriahan pelita panjut ni...kena ler gi kuala kangsor...kat tepi tebing sungai perak tu dorang dok pasang...meriah!!!

Mishter Izwän said...

wahh smart nye, kalau letak kat umah sy pun cantik gak tuh

Cik Rongoks said...

kreatifnye ! ^^

MulutPayau said...

cantiknya....!!!! memang kreatif...

Si Matatajam said...

Wah! Meriahnya M tengok..cantik sangat..Kan best kalau kat umah M pun pasang pelita banyak camtu.....

eelobor said...

wah...kreatif sangat2 nih. cantik pulak tuh

paridah said...

yes cantik teringatkan masa dulu2 sukanya meluyur malam 7 likur mlwti setiap rmh yg dibarisi pelita ayan, pelita buluh yg brchaya..time tu letrik xde. la ni rmh2 dsini hnya dihiasi krlipan neon kecil....cantik jg..

MizzTina said...

amboi, cntiknya...

paridah said...

brhati2 dgn minyak n api ni KA..kreatif ye jg nk raya ni jgn cri musibh brgmbra pun brpada-padalh kot..

BERT said...

fuyoooooo... kalo buat pertandingan pelita raya ni mesti menang ni.. dah macam i-city la plak hehe

Ira said...

Cantik.. kreatif betul diaorg ni.. mesti jenuh nk nyalakan satu2 kan.. hehe..

Suraya Baharun said...

canti nye...memang kreatif sangat..

rieda_ffya said...

cantik n kreatif..selamat ari raya KA..thanks atas komen2..

kiera'sakura said...

sangat cantik!!!

Salam Aidilfitri maaf zahir batin :)

SURIA AMANDA said...

cantik. kretip..

LydSunshine said...

Wah jelesnya. meriah gile.

Cik Kay Jue said...

wow.. cantiknya... memang kreatif!

Wanieys said...

wow meriahnya.....kreatif lak tu hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...