Tabung Masa Depan ...

Thursday, August 30, 2012

Nuffnang Cash Rejection Oh! Nuffnang Cash Out

Sakit juga rasa hati KA, bila dapat email dari Nuffnang tentang cash rejection hari tu.  
Dah tanya balik, tapi tak dapat lagi apa2 feedback dari pihak Nuffnang tu.

So hari ini 30/08/2012, KA saja2 try cash outkan balik semula.  
Jumlah tu tak lah besar sangat cuma.. 
RM 72.15 untuk masa 5 bulan KA dah berblogging ni maksudnyer, 
dari awal blog hujung March, 2012 tu sehingga
 ke hari ni ler gamaknyer. 

Ingat nak peram dulu, 
 difikir2 biarlah merasa yang pertama tu, 
lepas tu barulah nak terus peram 
sampai ler jadi pekasam, 
boleh gitu Encik Nuffnang.  

( pinjam encik google )

Nak tengok, kena reject juga ke kali ini?.
Lepas tu, taulah KA nak men'cili'
Eh, ada ke perkataan ni!
He He He



( Sengaja diboldkan, tanda tengah geram)

46 comments:

Noor said...

Kira ada la jgak,sy punya lembab sngt..just tumpu kat says je lani.earning pun cepat.

Kancil 8349 said...

wah..banyaknya...kancil dah setahun lebih pun masih lagi ndak sampai angka tu...apapun banyakkan bersabar

Kazman / Sue said...

kita senasib.... first payment kena rijekk... terus bila setiap kali sampai 50 hinggit je buat pengeluaran terus... so kalau tak dapat pun tak de la terkilan... masa first tu dapat beratus2x ringgit dah tapi terus lebur sebab kena rijek... haaaa3x...

atty's said...

kena reject kenapa KA.?

Anum said...

la nape jadi mcm tue

Rai said...

ada gak baca blogger cash out kena reject..tak silap pasal identity blogger gitu.. sabar la KA.. moga dipermudahkan ya..

ayut said...

5 bulan dh byk..best yer...nak jugakk!huhu

leakedknowledge said...

oh boleh lak men reject2 mcm tu..apa sbb musabab die????

ღ cik faye ღ said...

kenapa reject ye? nak gak tau...nanti share yaaaa sebabnya KA...ishhh x syok gak ek.

ummi_norseha said...

nape cm tu yer....ibu lbh pd say je,xpa trus cuba mngkin lps ni ada rezeki

fiza said...

Lor...napa plak kena reject. Saya tgh menunggu cek nih ☺☺

MizzTina said...

sabar..sabar..

Kak Izan said...

waahhh .. ada gak dari nuffnang... rezeki tu.. sabor sabor.. hihihi adalah tu nanti.. tapi kenapalak kena reject ekkk... pelik tu.. :D

wantie said...

nanti bila dapat feedback dari nuff buat N3 k. nak tau jugak sebab saya pun belum pernah cash out lagi. sat peram lelama tetiba reject susah gak kan.

jgn lupa tau

Sue-Rya Qistina said...

wah..banyak la jugak :)

Yana Aina said...

sabar lh KA .. yana msh blm dpt merasa. heheh

pizli said...

Kenapa kena reject ye? Saya claim bulan lepas hari ni baru dapat check.

lieyalatif said...

nape jadik gitu yeak KA....ermm harap ade rezeki KA arini....

:: Mrs.Eady :: said...

hehehhe..dia suruh tunggu sampai RM100 kot :D

Ietams said...

Camne pula kena rijek eh

MISS Z BERCELOTEH said...

banyaknya,,
hope lps ne tak kena rejek lagi

::EIDA:: said...

Ida pernah kene reject. Ida hantar ticket ke Nuff. Then dia cakap ada ejaan nama salah... Nama sepatutnya sama dgn ic. Even BINTI or BTE pun ada beza.... Then ida cash out semula... Masih menunggu cek tu sampai.... =)

Haryati Faizal said...

beshnye...ada gak rezki KA...yati belum bley cash out lagi...tak tau lah tahun bila...

~LoVE PiNk~ said...

wahh..bestnye dapat wet raye dari cik nuff..nk gk wet raye..:)

Saleha said...

wah K.A hebatlah, 5 bulan boleh dapat banyaktu.. sayani 2 ringgitpun tak sampai.. haha

maszmadi said...

alhamdulillah rezeki tu kan, masz dah bertahun blogging n guna nuff ni x leh cash out pon... suam2 kuku jerk... hehe

erm try cek kut2 ada yang salah kan, mesti boleh pasni...

dwaty said...

saya pun tak tau bila nak cash out... nak peram dululah... hehehe

shaiful zaidi said...

Sabar..sabar..

pizli said...

*cek

Rinna said...

Tahniah KA.. lima bulan dah boleh cash out..caya laa.. tak per sabar..cuba email balik pada nuffnang tanya apa masalahnya.. yer.. :)

wahida said...

rasanya sbb salah eja nama kot...tak sama mcm dlm IC...selalu blogger hadapi masalah yg tu lah kalau kena reject...agaknyalah...

susah2 kol je dorang terus...

Zaidi Edi said...

sabar ye kak...

kencang juga income akak dengan Nuff...

Atia Adina said...

dulu memula saya tunggu rm100 baru cash out....skg ni tak tunggu dah....cukuk jer rm50 terus cash out

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sabar2 :)

BERT said...

saya pun tak penah cash out lagi.. dah 2 tahun peram camtu je.. mmg syok tengok angkanya dah masuk 3 angka.. lembab jugak haha.. ingat nak peram lagi kasik masuk 4 angka ke.. tapi tahla.. sabar KA.. cube lagi ya

JunAina said...

Ok le tu baru berapa bulan dapat cash out dah...cam akak ni ermmm...10 tahun lagi kots...eheheee...

eB said...

wah kalo 5 bln kira byk tuh :)

Qhaifa Nur said...

ngapa jadi gitu pulak...sedih rasa.....

Orga said...

banyak lah tu KA...soal nak cash out tu belakang kira, yang penting amount tu kan.

Sue PeLik said...

byknyaaa ka?? cm ner leh banyak pai mcm tuh?? kenapa saya asyik tujuhpolh sen jer?? hehehehe

Mummy GreenyHouse said...

lepas riject, terus burned ke duit tu?
kenapa di reject ea?
sabar2..

Papa Mifz said...

nanti pasti boleh cash out kan tuh...:)

eMMe said...

Salam Aidilfitri, rasa cam pernah ke blog Kak Kesuma..
sori ingat2 lupa..
singgah dari blog Kak Bunga...
jemput ke blog saya ye kak...

SURIA AMANDA said...

sabar...seperti suria yg tgh sabar dah sebulan lebih cash out tapi x dpt2 cek lg..

Wanieys said...

banyak tu KA dlm 5bln ja...tp syg kena reject pulak kan...naper yer jd camtuh

Raudzah Zahari said...

Hmm tahniah KA.banyak tu untuk % months blogging..tak pe cuba lagi ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...