Tabung Masa Depan ...

Tuesday, August 07, 2012

Pengarang Jantung, Petua Berjaya Datuk Lee Chong Wei

Walau tak berjaya bawa pulang pingat emas, Datuk Lee Chong Wei tetap juara di hati kita dan hati si dia.  So, petua dan tips nak berjaya ala2 macam Datuk Lee Chong Wei, kenalah cari pasangan yang sehati sejiwa dan punya minat yang sama macam ini.

Apapun, tahniah ye Datuk!


Baca juga N3 KA sebelum ni yek! KAT SINI

38 comments:

Prettywrite said...

seiras jer senyum..:)

rieda_ffya said...

x sabau nk tgk wedd dia nnt

Anum said...

serupa

SURIA AMANDA said...

sepadan...awek dia eh...x tau pun...DLCW ni jarang citer pasal personal dia kan...

:: Mrs.Eady :: said...

sesuai gituuuuu :)

kakchik@ella said...

He has done his best. KC tumpang gembira walau tak bwk balik emas

pizli said...

Wong Mei Chew ke tu?

Mrs Velentine said...

comel jer kan

fiza said...

Sweet couple.

wantie said...

cari yang sama minat memang sesuai. memang sesuai sangat ngan dia. cepat kawin. pas ni leh train anak anak dia pulak.

ckLah @xiiinam said...

Budak baik kan L CW ni. Tak macam Lin D. Penuh tatoo macam samseng...

Knor said...

sibuk nak kawin pulak..good2

Kazman / Sue said...

dah dekat dah jodoh diorang tu agaknya....

ieda said...

tunang dia wajah macam dia kan
org cakap jodoh kekal ;)

Che Rosliza Che mat said...

Mungkin rezeki berpihak kepada Lin dan...Tetap bangga walaupun tak juara...

Miss BaNu said...

lee chong wei ngan wong mei choo..sepadan laa dua2 pun dari bidang yg sama gak kn..

gadisBunga™ said...

baru la lega tengok chong wei senyummm >:D

Hanif Idrus said...

LCW ni kalau kahwin mesti jadi wedding of the year ni..

ummiarissa said...

cantik!!!

Nurul Akmal said...

Cantik kan..

Sue PeLik said...

pheeewwiiiiiiiitttttt!!! hihihii

Asmara said...

sepadan!

Cinta Misteri said...

Cari pasangan yg ada minat yg sama~~mcm CiM buat apa2 sumer sesama tk minat trus jd minat.
[hehemasukbakulangkatsendiri]

MystoryPic said...

elllo Kesuma Angsana..

Masha Meisters said...

hehe...sepadan la...ye..kita kerja sama gan si dear...kira sehati sejiwa kan? haha

Maisarah Azmi said...

muka cam adik beradik kan... semoga mereka berbahagia

Fahz said...

senyuman diaorg sama kan?hehehe :)

KA fahz tag KA pd GA nie..sorry na. :)

http://nurfahz85.blogspot.com/2012/08/giveaway-raya-untuk-semua.html

TiranaAduka said...

Assalamualaikum wbth sis...

semoga mereka berbahgia......

anisalya said...

rasanya macam pernah baca je yg dia orang ni dah putus. tak apa la dato'. tak dapat emas tapi dapat bagi emas kat awek. hehehe...

qasehraihan said...

waaaa...mmg lawa dan can tik..sepadan

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/dapat-kad-raya-daripada-blogger-femes.html

Liza Razak said...

sama padan la :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel je keduanya.

Yaya Azura aka Naz Azra said...

lawa jugak girl tu...

Sue-Rya Qistina said...

sama cantik sama padan :)

kay_are said...

baru tau rahsia nye.. ape pun all the best to both of them =)

anaa said...

pasangan serasi..

Wanieys said...

sepadan jer diorang :)

izz iizza said...

tahniah tu beliau..nampak sepadan jer diorg kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...