Tabung Masa Depan ...

Thursday, August 09, 2012

Percuma Satu Datang Lagi Di McD

Anak dara KA yang form 1 tu dan sibongsu KA yang baru 6 tahun tu minat sangat dengan yang ini.  Dah berkira2 sebenarnya nak membeli. So, kebetulan masih ada lagi dari 6 - 15 Ogos, 2012 ni, boleh lah pi beli kan!. Jaga hati my bongsu yang rajin sungguh puasa tanpa komplen apa2, dan juga hati my anak dara yang dok komplen penat  menjahit manik2 baju raya  KA anak beranak   InsyaAllah beli hari ini. He He He

Sharekan juga pada kawan2 lain andai ada yang berminat , hokeyh!



30 comments:

Anum said...

jom2

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh3..hihi.

Sue-Rya Qistina said...

bagusnya anak akak, dh pandai jahit manik2 sendiri. bole la tempah nnt. hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

saya tak berapa suka sgt benda ni tapi husband suka sgt..

BERT said...

wahhh besss nih!!

Wanieys said...

best2 ni...boleh print sekali lg sedap3 eheeee

~LoVE PiNk~ said...

errr..dugaan dugaan..hehehhe saya da dapatkan ea 2ari lepas..yey!

wantie said...

ish.. ish.. nape la bulan puasa jugak dorang buat offer ni.

Masz Sidek said...

tak pernah rasa lagi... hehehe

Suraya Baharun said...

hari pertama dah g redeem...hehehehe...

lelamaisara said...

wah pandai anak jahit manik ye...best la kan..:)

Prettywrite said...

hehe bagi reward ya kak..bagus jugak kan..yana ni tak tahu la bl masa nak g mc d..

da bape pasang siap jahit manik tu?hehe memang penat jahit manik ni kena dok mengadap hok tu jerla..sakit abes urat saraf..hehe..rajin ek anak dara akak..

Cik Saila said...

sy download smlm pastu tebus smlm gak..hehe!

cikeyrah said...

rajinnya anak2 KA :)

Kazman / Sue said...

haaa3x... kami baru kena paw dgn anak kami dua orang ni dua hari lepas... hambik makan kenyang2x... haaa3x...

Kakzakie said...

Kena hargai anak KA. Bagus si bongsu tu. Si kakak pun mesti ikut mama dia rajin menjalin manik. Tahniah moga anak-anak boleh dibanggakan...

rafflesia said...

syieda pun suke benda ni.. hahaha sedap sangat :)

ummiross said...

KA..anak2 ummi yang dah besar tu pun suka ni, kena bagitau dia oarang ni..

fiza said...

Mekasih KA. Tak pernah makan lagi chicken foldover nih.

Saya Disini said...

nak

syiela said...

yg lama dah redeem yg ni belum lg :)

SURIA AMANDA said...

Nasib baik x suka makan MCD...

LydSunshine said...

Dah lama sungguh saya tak makan mekdi ni.

MizzTina said...

bru td print..ehehe

Fahz said...

KA mmg best chicken foldover tu.fahz dah try banyak2 kali.anak dara KA umur bape?pandai & rajin.bertuah KA naa.. :)

Daddy Ziyyad said...

saya nak redeem jugak! ahaha

QueeN TerataI said...

adehhh x minat la plak foldover nie... :)

Che Rosliza Che mat said...

baru jer pas makan..

N.Aima K said...

sedapnyew

mayangsayang said...

WAH SHARE YEK KA, LAMA DAH INGAT NAK BERBUKA KAT MC D NGAN ANAK2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...