Tabung Masa Depan ...

Monday, August 27, 2012

Salam 9 Syawal Dan Sedikit Cerita Raya

Salam 9 Syawal & KA dah mula kerja hari ini dengan rasa2 lemau yang masih bersisa.

Alhamdulillah, masih berkesempatan lagi untuk KA sekeluarga meraikan Aidilifitri tahun ini.  Maaflah sebab lama tak update N3.  Masih ade yang follow lagi ke?  Kebusyan raya2 dan internet line yang x berapa nak ok, antara sebab2 blog x dapat diupdate.  Tapi yang paling utama, bak kata En. Hubby, please no story mory pagi2 Aidilifitri ini.  Neway, tq pada kawan2 yang masih sudi jenguk & singgah!.

Sedikit cerita raya yang nak dikongsi.  Banyak gambar2 sebenarnya, tapi KA letak sikit2 aje lah ye.

Beberapa hari sebelum raya, sempat layan anak2 & anak2 buah KA main bunga api dilaman rumah sebelum berangkat balik ke kg En. Hubby.




 
 


Dalam perjalanan balik ke Kelantan,  highway Karak pown dah mula jammed gila.

 


Sedikit cerita raya2 di kampung Encik Hubby bersama FIL & MIL, saudara mara, ipar duai dan anak2 buah sampailah ke acara barbeque hingga pukul 3 pagi.

 
 
 
 
 

Maraton raya dari Batu 9, Kg. Melaka, Putrajaya, Nilai N.Sembilan, Semenyih Selangor, Keramat Kuala Lumpur  sedara mara belah KA pulak!
 
 
 
 
Ada kerja yang perlu dibuat dulu. Akan cuba BW jika berkesempatan dan sementara itu tinggalkan semua dengan lagu ini ye!


 

32 comments:

mummY daniSha said...

betul2 maraton ni hehe

Knor said...

marathon raya sakan nih...ok dgr lagu dulu..

kakcik said...

Kiranya beraya sakanlah KA ya? :)

Riri Yoorin said...

Selamat Hari Raya KA :) meriah raya

Nurul Husna Mohd Hassan said...

raya akak lagi meriah dari saya :)

Kak Izan said...

meriahnya raya KA... seronok... :)

Siti Nursyuhada said...

Selamat hari raya KA....

ieda said...

meriahnyee kak
time raya x tunggu kita dah kalau kita x marathon raya nie
ekekke .. jgn penat badan aje lahh ;)

Kakzakie said...

Betul-betul beraya KA ye... mesti bila jumpa bantal terus zzzz.. sebab dah letih sangat beraya.

Herma Julianny said...

sampai pukul 3 pagi???
wow...tahannya...
mcm best je raya..=)

Ira said...

Meriahnya.. tu KA baru cerita sikit tu.. lom citer bnyk lg.. hehe..
:)

Shaiful Zaidi said...

Salam Aidilfitri. Meriahnya raya..

Aishah Jahirah said...

salam aidilfitri KA...maaf zahir batin...seronok tengok pic pelita tu,suasana raya betul terasa.kat rmh kg,dah xrasa suasana mcm tu...

mama aryan said...

salam..meriah raya KA ni,best tu..mcm2 ada

ayut said...

tang marathon raya tu puas hati la kan..jauh2 dlm pjalanan lapar blik sampai2 leh mkn lg.hihihi..slmat hari raya KA! :)

rieda_ffya said...

meriah nye raya akak...best tgk..

ckLah @xiiinam said...

Selamaaaaat dah rayanya, ya!

:-)

eB said...

eB msh mood rayer. hik3

nur anis said...

jauh-jauh beraya tu..:)

wantie said...

wah memang maraton sakan raya ni KA ye. T maraton gak. tapi tak de la banyak sangat. tapi sempat jugak le beraya di kampung kelahiran. hahaha... setelah 30 thn baru balik jenguk.

Teratak Hami said...

KA, meriahnya raya. Sakan makan2 ye. Dah timbang ke lom? hehe

Mrs Lurve said...

meriahnya, siap maraton raya g hehehehe...makan pun best2..ada sate tue yg nmpk sedap!

Mama Gee said...

gambar KA ada tak?
yg mana agaknya yea? hehe

DekNie said...

sakannya beraya... patut la mood masih zero...hehe...

yusuflaili(Goku) said...

kampung mood raya dah habis dah!!..sanak saudara dah balik bandar.

kiera'sakura said...

beraya ramai2 mmg sgt heaven kan...

Salam Aidilfitri k.a :D

wahida said...

sate best!!

Haryati Faizal said...

salam aidilfitri KA...

Wanieys said...

sakan sungguh KA bermarathon raya hihi

hazwan hairy said...

wahhh meriahnya raya akak...best2..tetber rindu kg..hehe..

Si Matatajam said...

Wah raya sakan tu...

Si Matatajam said...

Minatnya M tgk bunga kertas warna purple...cantiknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...