Tabung Masa Depan ...

Thursday, August 16, 2012

Salam Aidilfitri Dari KA Sekeluarga

Berkira2 KA membuka bicara
Bimbang tak sempat menitip kata
Buat sang teman diluar sana
Kerana Syawal bakal menjelma
Aduhai ramadan akan tinggalkan kita

Mungkin ada yang sudah bercuti
Esok lusa ataupun hari ini
Hanya N3 ini pengganti diri
Mengucap salam di aidilfitri 
Pada teman pembaca yang sudi singgah disini

Membaca kad2 raya yang diterima 
Ada dua yang paling2 istimewa
Kiriman dari teman2 blogger setia
KA terima dengan hati berbunga

Dikesempatan ini menyusun jari
Salah & silap harap dimaafi
Andai ada rasa tersinggung dihati
Ampun maaf sekali lagi
Moga persabahatan alam maya ini akan kekal abadi


Mood raya mestilah happy
Andai ada rasa hiba pilu dihati
Mengenang cerita sedih dan mereka yang telah pergi
Buangkan jauh2 perasaan ini
Kerana Aidilfitri hanya datang setahun sekali

Akhir kata penutup bicara
Berhati2 dijalanraya
Walau raya itu kemenangan yang perlu dirai gembira
Tapi kita kena beringat2 sentiasa
Bersederhanalah dalam apa jua

Selamat Hari Raya Buat Semua
Dari KA sekeluarga
Akan mula bercuti juga
Andai N3 seminggu dua ni ala2 aje
Faham2 sendiri lah ya!

 Akan cuba juga publish N3
but BW, KA x berani nak janji
He He He

Selamat Hari Raya , Maaf  Zahir & Batin


44 comments:

SYANI said...

Selamat Hari Raya untuk KA sekeluarga. Maaf zahir & batin.

pizli said...

Selamat Hari Raya Jugak Ye.. :D

FnF Simple Life said...

salam aidil fitri maaf zahir dan batin

Suraya Baharun said...

Selamat hari raya KA...semoga lebaran ini akan mengeratkan jalinan silaturahim diantara kita semua...maaf zahir & batin...

Zana Adieyza said...

selamat hari raya dear... maaf zahir & batin.. semoga Syawal kali ni akan lebih bermakna utk kita semua..

BERT said...

fuyyyoo berpantung bagai...

selamat hari raya KA.. selamat balik kampung.. hati2 di jalanan.. maaf zahir batin ya.a.

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya dari saya..
maaf dipinta jika terdapat silap dan salah...
maaf zahir dan batin..

maszmadi said...

selamat hari raya KA n family, maaf zahir batin.....

eB said...

" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

Sue PeLik said...

selamat hari rayaaaa!! KA maaf zahir batinnnn
jangan maen mercun hhihihihi

SURIA AMANDA said...

Selamat Hari Raya KA, maaf zahir batin...

Haryati Faizal said...

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin KA

Ujie said...

saya pun ada pantun raya..tapi kat entri ptg nanti. last sblm beraya.

raya utk gembira sbb berjaya melalui ujian/tarbiah Ramadhan.
tapi sedih sbb rasa blm betul2 beribadat di bln mulia.

slmt hari raya KA!

NurSalihah Norman said...

Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir & Batin. Ampun maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki, jika ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita :) :) :)

Momo said...

salam lebaran KA...:)

fazitaismail said...

amboiii..berpantun bagai lg yer..hehe
slmat hari raya jgak dari kami sekeluarga..balik kg nati hati2 dijalan raya ye..semoga selamat semuanya..

AnneRaini said...

Selamt hari raya Ka dan family..Maaf andai tersialp kata terkasar bahasa..

Anum said...

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

Nazayiena said...

Selamat hari raya buat KA sekeluarga.

Mooniqueen said...

Selamat hari Raya...

baby lydia said...

slmt menyambut hari lebaran KA :)

::NureeN:: said...

slamat hari raya, maaf zahir & batin

MizzTina said...

selamat hari raya KA!!!

Rasp said...

pandainya dia berpantun....
i memang fail ler kalo bab2 pantun nie...

selamat menyambut aidilfitri sis...
maaf zahir dan batin gak ye....
safe trip and take care...

Kakzakie said...

Buat KA...

Cubit peha kanan kiri terasa
lebih baik bersepakat
bagai baru kita berpuasa
tahu-tahu raya dah dekat

Selamat hari raya & maaf zahir batin dari kakak juga..

LydSunshine said...

Selamat hari raya KA.

myfara FLK said...

selamat hari raya KA...semoga raya nie menjadi raya yg bermakna...

wahida said...

Dalam bermesra mungkin terkasar bahasa, dalam bergurau mungkin terlanjur senda, dalam berjanji mungkin ada yang belum dikota, dalam berbicara mungkin ada yang menyinggung rasa. Mohon ada kemaafan, itu jua lah yang dipinta..

selamat hari raya KA!!

wantie said...

Selamat menyambut hari raya juga buat KA sekeluarga

bunga_rose said...

selamat hari raya KA ^_^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat hari raya. maafkan saya ye kak :)

mselim3 said...

selamat hari raya ..maaf zahir dan batin k...0-0 , tiada sengketa ceria warnai aidilfitri..daripada mselim3.blogspot.cm member blog...
balik cuti baik2 pandu baik2 ingat yang tersayang k.....

rieda_ffya said...

selamat Ari raya KA..maaf zahir dan Batin..semoga aidilfitri memberi makna yg bermakna...nnt bg citer2 yg terbaik lps nih..

Daddy Ziyyad said...

Selamat hari raya KA...Maaf zahir & Batin ...

ps: online tak nanti di hari raya :)

MystoryPic said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI... dari MSP sekeluarga untuk KA

Sue-Rya Qistina said...

Selamat hari raya utk KA juga. maaflah sbb saya agak bz lately ni. x dpt nk terjah blog KA dan kwn2. kad dh selamat diterima ya? alhamdulillah. semoga kita selamat pulang berhari raya dan selamat pulang ke pejabat menunaikan tugas nnt. insyaAllah. Jgn lupa saksikan persembahan angklung solo LIVE dlm Nasi Lemak Kopi O, TV9 (8-10pagi) ye!

::EIDA:: said...

Amboi KA.. Siap berpantun bagai.. hehehe~ Selamat Hari Raya! Raya !~~~

fiza said...

Wah...pandainya KA berpantun ☺☺

Selamat hari raya utk KA & family.

QueeN TerataI said...

best2.. hehee kalau Queen ni dah fail dh... selamat hari raya KA.
maaf zahir batin yer

izz iizza said...

salam Aidilfitri..maaf zahir batin..moga gembira di hari lembaran nnti..:)

izz iizza said...

cantik ni pantun 5 baris..pandai KA karang..:)

Ira said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat KA & Keluarga..
Mohon ampun dan maaf andai ada salah silap terkasar bahasa ye..
Semoga bergembira bersama keluarga tercinta dihari lebaran nanti..
Selamat balik kampung.. :)

sal ya said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin...

Wanieys said...

selamat hari raya maaf zahir batin yer KA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...