Tabung Masa Depan ...

Monday, August 06, 2012

Sorry... Busy Monday Lak!

( google )



Ke"busy"an sikit pagi2 Monday ni, nanti KA setle2 dulu n try BW laman kawan2 yek... Sorry2!

19 comments:

QasehnyaRania said...

mornink KA :)

bz yer ...ok aii paham ..

Rasp said...

takpe takpe...
settlekan yg penting tu dulu...

cikeyrah said...

Samalah keyrah pun bz jugak . .

MizzTina said...

siapkn mana yg penting dl ye

nanieybarnieylurviey said...

Selamat menyelesaikan tugas2 ye KA :)

Salam 17 Ramadhan :)

Kakzakie said...

Kakak pun lebih kurang juga tapi geram sebab line utk ke MITI tak clear so kakak tinggalkan dulu utk BW..

:: Mrs.Eady :: said...

okey :)

Dkna Abza said...

dkna tak ada keje nak buat hehehee..BOSAN :)

kakcik said...

Tak apa, terbanglah dulu sebelum hinggap di mana2 nanti untuk melepaskan lelah. :)

Anum said...

same with me

makchaq said...

Makchaq bulan posa ni kena OT, sebab tak buat masa week days, kena OT Sabtu Ahad, penat betui kerja 7 hari seminggu..

qasehraihan said...

kita cuti arini KA..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/cantiknya-kurma-puasaku-kali-ini.html

Bazilah (^0^) said...

sama lah kita kak. high five sket! :)

maszmadi said...

alahai sian ka busy yerk... xper wat keje tp kgn lupa bw bila dah ready yerk..

ViviLim@Mrs.Nurulazmi said...

tak pe..tak pe...settle mana yang penting dulu...baju raya dah siap? ;)

Haryati Faizal said...

walaupun cuti sempena Nuzul Quran, tetap bizi jugak ngan ambik anak skolah, nak prepare tuk bukak pose nanti..sama je KA

wan nurul hezrina said...

perlahan2 kayuh kak..mmg laju benar tgk si kumbang2 meluncur.hikhik

izz iizza said...

sy sekarang hari-hari busy..tido ajer separuh hari mana x busy..hihi

Wanieys said...

slow2 KA...wani pun skang ni busy tu yg lambat terjah n balas komen hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...