Tabung Masa Depan ...

Tuesday, September 25, 2012

Blog Kesuma Angsana Genap 6 Bulan !

Salam Selasa  &  Guess what, I'm six today ...........................

( FR GOOGLE )

Kalau KA jadi baby, rasanyer banyak ler suntikan2 yang KA dapat bila berumur 6 bulan ni.  Tapi suntikan semangat dari kawan2 blogger, yang bukan saja sudi menjadi follower tetapi juga pembaca setia merupakan satu2nyer hadiah paling berharga buat KA hari ini.

Terima kasih & thank you again sebab sudi untuk terus menjadi sahabat KA di alam maya ini.  Mungkin bukan sekarang atau masa terdekat  tetapi, InsyaAlah satu hari nanti, jika ada izinnyer dapat kita berjumpa & bertentang mata di luar alam maya pula.

Tak perlulah nak cerita tentang pencapaian blog KA selama 6 bulan ini. Walau rasanyer perlu juga KA berterimakasih pada En Nuffnang Yang Baik Hati Tapi nak bercerita tentang jalinan persaudaraan dan persahabatan yang telah terjalin sepanjang tempoh masa 6 bulan, memang sesuatu di luar jangkaan KA. 

Again, terima kasih kerana terus menyokong KA even yang jenguk2 aje & jadi silent reader.  Sangat2 KA hargai. Keep in touch yer kawan2!

Pertama kali menukar header blog kepada yang baru ini....


Tq atas kerja kreatif CIK NURANIS YANG MANIS.  KA suka sangat, sebab ianyer sesuatu yang simple, menarik tapi tidak berlebih2. Nak buat juga terjah ler ke blog die yer!.

Yang ini penyokong blog KA No. 1 ( My Die Hard Fan )

  (  Walau suka gaduh dgn Angah, tetap nak suruh Angah tolong jahitkan manik di baju raya hehehe  p)

 Nak ucapkan juga selamat maju jaya, Pada si bongsu KA ni
Yang terpilih mewakili daerah, Ke sukantara peringkat Selangor mewakili Sekolah hari ini

Bukan nombor ataupun hadiah, yang menjadi keutamaan
Tapi berjuang tanpa mengalah, moga kecemerlangan akan berkekalan

Dari jauh Umi doakan, Moga Adik mendapat kejayaan!
 Walau Umi tiada disisi memberi sokongan, Umi titipkan doa sebagai peneman!

 ( Hari ini masih kebusyan lagi, but akan cuba juga BW & jalan2 ye, Jgn Lupa Masih Ada Masa Untuk Join BLIST KA ye!)

32 comments:

SURIA AMANDA said...

HAPPY BIRTHDAY YER...hehehehe

KY said...

Alhamdulillah... semoga kita punya semangat untuk terus berblog, sport dr kawan2 alam maya lain, tahniah KA

Mrs Velentine said...

happy birthday...wah cntik header baru...selamat maju jaya utk s bongsu...cubit2 nuffnng akak

careno said...

oo... baru lagi... tak perasan... tp macam dah otai jer... hehehe...

Anum said...

cantiknya header baru
happy b'day

Mrs Lurve said...

baru lg ehh...ingat dh lama, gaya penulisan mcm blogger lama dh hehehehehe
gud luck utk adik..

Yana Aina said...

tahniah .. cantik header baru ^^

Norhaizan hakim said...

Tahniak KA..saya suka header baru ni ...nampak kemas dan elegent.

MizzTina said...

tahniah.. keep blogging!! =)

gadisBunga™ said...

selamat ulangbulan KA!

Myra Jay said...

Tahniah ye blog KA dah 6 bulan..
Dan semoga terus berblog ;D

mama aryan said...

baru lg tp follower dah ramai..header baru tu cantik..
dan semoga berjaya juga utk anak KA

Mira Adzlia said...

hepy besday to KA's blog :)

yan's cottage said...

belum setahun rupanya.....tapi hebat.....!!!!!good luck.....

Rai Ourkizuna said...

happy birthday ke 6 bulan utk blog KA.. semoga terus maju...

ayut said...

td msuk2x..eh,header baru..hihihi.tahniah KA.happy blogging k!
all the best to Adik...!u can do it. :D

Bazilah (^0^) said...

happy birthday heheh. Cantik header baru akk :)

LydSunshine said...

Si bongsu masuk acara sukan apa KA? aktifnya dia ni. Harap2 dia menang.

rieda_ffya said...

rase cam da lame KA kat blog..sy pon yg baru lg ni KA..masih merangkak tp KA masih sudi berkawan..TQ KA..semoga semua antara kite akan trus success...

Zura@Iwan said...

cpt ye dh 6bln...

happy blogging ye KA..

Mayang ABDUL RAZAK said...

hepi bufday for Blog KA.. sya pun kipas susah mati blog KA tau...

izzah said...

wah...tahniah2 dah 6 bulan...moga KA teruskan minat dalam penulisan blog ni...

kakcik said...

Tahniah KA. Dalam masa 6 bulan, dah ramai kawan2 KA. :)

kiera'sakura said...

wahhhh tahniah KA

Kesuma Angsana said...

tq pada semua ucap selamat & tq juga sebab meninggalkan komen!

Sue PeLik said...

tahniahhhhh ka!!! blog dah 6 bulannnn akhirnyaa

Knor said...

tahniah..dan sgt rajin

Kasih Salina said...

tahniah kak..KA memang rajin la orang nya kan..

maszmadi said...

happy 6th birthday KA.....
cantik sangat header tu.....

Hilmirda Daud said...

Cantik header tu... kemas aje,
Kalah atau menang tak penting ... yg penting usaha yang gigih, semoga adik berjaya.

NoEn said...

tahniah...cantik header tu

Che Rosliza Che mat said...

tahniah...cantik header tu...kenapa tak letak center...lagi nampak kemas..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...