Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 12, 2012

British Wildlife Photography Awards 2012

Antara Pemenang Bagi Setiap Kategori Yang Dipertandingkan












INFO FROM HERE

43 comments:

Norhaizan said...

Menakjubkan sungguh alam ciptaan Allah..subhanallah.

yan's cottage said...

wow...!!!!!!memukau pandangan memang menarik dan tertarik.....

:: Mrs.Eady :: said...

awesome!!

kiera'sakura said...

cantik sangat. umpama kita bukak tingkap and nampak pemandangan tue depan mata

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 semuanye..ohsem..
memang layak menang..

Anum said...

nice

Qhaifa Nur said...

wow...terpegun seketika......
cantik...cantik..

Nizam.Ariff said...

ni yg aku nak masuk hutan ambik gambar nih....

wantie said...

kena guna lense mikro ni baru leh ambik gambar jauh & kecik kecik. Tapi.. memang gambar gambar ni terbaiklah.

Daddy Ziyyad said...

cantiknya foto foto dia....saya jauh lagi nak capai tahap macam ni dlm fotografi..:)

Haryati Faizal said...

cantiklah semua picture tu...

Everything's Everythings said...

SubhanAllah
cantik gmbar2 dia..
msti pro photograher yg ambil gmbar ni ^^

LydSunshine said...

Wow.. gmbr burung tangkap ikan tu paling menarik.

Kakzakie said...

Cantik!!.. mesti yg tangkap gambar ni betul-betul pakar KA.

Masz Sidek said...

cantik2 jer....
Betapa Indah ciptaan Allah...

Zura@Iwan said...

suka tgk gmbr photography nie....gilos cantik...hihi

BERT said...

mak aiii... lawa2 gbrnye...

wan nurul hezrina said...

SUPERB!!!nukan mudah nak dapat gambar mcm nie..KA wat minor surgery kat mana?kat pjayanie tanya 600++ lah..mcm mahal.kalu gg geraham bongsu dia charge bape?KA baru buat ker?baper rm sebatang gg?

ALoNa CintamaniszLite said...

Kena ada teropong panjang ni...alahaii...naper la lense panjang mahaiiii ya amat!!!

lieyalatif said...

mmg real la KA pic ni semua...mmg patut pun menang award...mmg pandai betul org yg capture pic nieh....

MamaEma said...

bukan calang-calang punya kamera

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Nice shoot .....bukan senang nak dapat gambar menarik macam ni

Wanieys said...

expert photo g ni

Ira said...

cantik2 gambar yg diambil.. bagus la diaorg ni..

Mrs. Norrie said...

comel2 mahluk2 Allah ini...sapa yg bertuah untuk menang

Si Matatajam said...

Great capture..mmg patut menang pun..

ummiross said...

Waa memang cantik2 sangat gambar2 ni, selayaknya menang kan KA..

mamyharraz said...

super cantik!!
terpegun mata melihat.

Sue PeLik said...

ka neh mesti org2 seni kan?? gambar pun amk yang kreatif2 jer huhuhu

ct kektus said...

cantek sgt. pandai betul orang ni amek gamabr. ;)

eMMe said...

Salam KA,

Cantik kan.. kamera ape dowang pakai ni, mmg patot pun dpt award kan..

pst: Thx doakan saya yea! thx again, sudi komen2 kat blog saya... :)

ieda said...

fuhh ... cantik2 nyeee
memang menakjubkan semua pic2 nie ;)

Che Rosliza Che mat said...

Wah!!! cantik....memang patutlah menang...kreatif mereka yg menang..

hazwan hairy said...

cantiknya gambr dia....

eita said...

memang layak pun menang..
kreatif tu

Orga said...

kagum dengan hasil seni diorang..hebatnyer!

missina said...

cantik betul gmbr2 ni,,sy suka tgk anjing laut yg comel tu,,;),,neway singgah sini sambil follow skali,,

Leeza dayasari [santai leeza] said...

comel...........

LYAfrina said...

cantik & kagum...
lya pon minat fotografi..tp x brape nk kretip nk ambik2 gmbr ni

azievee said...

cantik2 belaka...terpegun seketika

Momo said...

serius cantik.. part anjing laut tu.. haha.. kalah momo. ;p

mama aryan said...

cantik betul gambar2 nih

kay_are said...

gambar serangga2 kecik pun leh nampak jelas.. memang cantik gambar2 tu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...