Tabung Masa Depan ...

Tuesday, September 04, 2012

Busy Bee................

Baru dapat wat 1- 2 N3, dah busy ler pulak.  Nanti2 KA terjah laman kawan2 yek, InsyaAllah! Camtu lah kalau jadi kuli!.... Tq pada yang terus follow dan mengerti, sangat2 KA hargai!

GOOGLE LER


30 comments:

Nizam.Ariff said...

dalam banyak2 lebah tu, ada sekor yang cengeng nak sengat orang eh... hahaha

cheqna said...

buat dulu apa yang patut ye =)

Everything's Everythings said...

Busy mcm lebah ke? ;D
or sebab bunyinya tu bzzzzzz hahah

kakcik said...

Kakcik pun kuli juga... :(

wantie said...

sabar k. wat kerja dengan penuh semangat. nanti ada chance update. nak jugak kita jengah sini. hari hari jengah pun tak pe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,xpe..settlekan bz tu dlu ea..

makchaq said...

makchaq pun sampai ja terus bos minta stat nak meeting kul 9, semalam tak cakap awal2..

mama aryan said...

samala kita KA..saya pun kuli jugak

Santan Manis said...

chummel lebah2 tu. SM teruja sangat nak tau pasal Kisah DOlo2 KA tu. kalau tak keberatan buat laa Review. Perasaan ingin tahu membuak-buak ni KA. hahahaha =D

Rasp said...

takpe...settle dulu apa2 yg patut...

Sue-Rya Qistina said...

xpe KA. kerja lebih penting kan. hehehe :D

Wanieys said...

wat kerja dulu dh xbusy bru berblog hihi

Zana Adieyza said...

zana pun jugak dear... x sempat nak update blog sangat..

eMMe said...

kalo ikut kan.. hari2 busy..
mane de hari yg tak bz
sebenarnye..ada je keje opis ni
tapi malas n rajin je la kan
fikir fikir la baik2... hehe..

aizamia3 said...

ada masa kita bz sangat.. ada masa tak pulak.. tapi ai sejak dah kembali bertugas ni, agak mencabar nak manage masa untuk layan blog kejap.. ;)

Zatil Hulwani said...

kb pun busy lepas raya ni...nak wat N3 cukup susah...hehee

Che Rosliza Che mat said...

tak mengapa...settle dulu baru berblog..

eB said...

xper.
tc yer :)

eda_ej said...

same la.. eda pon bz.. baru ari ni dapat terjah.. hehehe..

izz iizza said...

cumilnya lebah-lebah tu..:)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

sebok2.. :-) lepas puasa & raya dah jadi sebok..
masa puasa dok ingat nak balik awal..
lps puasa kene "kejar" balik..huhu..
sama2 la kiter..

:: Mrs.Eady :: said...

same la busy!

Kakzakie said...

Busy like bee
If bees with honey looks impressive
but if with a pail of paint be careful KA...

Momo said...

tunggu KA..haha

ieja amieja said...

yg penting beres sume keje dulu..

syiela said...

amboi yg last tu nak nyengat org je gayanya

kay_are said...

utamakan mane yang lebih penting dulu.. =)

anaa said...

suke lebah yang tengah curah madu kat hati tu.. heheh...

haz said...

standard la tu bz.. jgn risau, follower KA semua mesti faham. hee

kiera'sakura said...

nt x bizi blh buat entry lagi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...