Tabung Masa Depan ...

Monday, September 03, 2012

Busy Ler Pulak!

KA ade kerja nak kena settle2 dulu.  Tak sempat nak jgk semua laman kawan2, nanti2 KA cuba BW laman kawan2 yang len pulak yek!. 

Tarik nafas panjang dan mula buat tugas  HeHeHe................

38 comments:

Everything's Everythings said...

Ohh xpe selesaikan yg mana yg patut dulu ;D

Kak Izan said...

Tarik nafas... hembus nafas.. :D.. samerlah kita..

kay_are said...

minggu lepas pun bz gak.. so memang faham.. setelkan keje yang lebih penting dulu kan? =)

:: Mrs.Eady :: said...

go cayokk cayokkk :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

takpe. utamakan yang penting dulu :)

eima said...

ai pun bz gak ni ....

wahida said...

takpe, keje lagi penting...

MamaEma said...

selamat bekerja KA

eB said...

okeh, nanti smbg citer tau :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat bertugas ye

wantie said...

selamat clearkan semua kerja yg penting penting ye KA.

tunggu N3 mu dengan penuh setia di sini. ngeee

ieda said...

ok2 ... take ur time dear ! ;)

LydSunshine said...

Haa... bizi buat apa tu? Ce citer.

maszmadi said...

xper, wat keje dulu, nanti dah setel leh BW dengan tenang kan...

eMMe said...

Salam KA, std ari Isnin la kan... Me pun bz, bz2 pun sempat gak BW n update, tu agenda wajib kan, walaupun short entry, jadi la kan...hehehe...

selamat bekeje..

ayut said...

sama la kita KA...tgahri bru muncul.. :)

Rinna said...

Plan2 kayuh yer KA.. :)

Masz Sidek said...

tak pe KA... :D
ada masa nanti baru BW k... :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terus fokus buat kerja. cepat cepat setle kan.

Liza Razak said...

biasalah tu hari isnin...nanti kalau dah ade time..bolehlah blogwalking balik :)

Zie said...

Zie pun sibuk curi2 time rehat nih.. huhu

Haryati Faizal said...

keje tu lagi penting KA, takpe tak sempat jenguk pun takpe...tak marah lah...hihihi

bunga_rose said...

takpe, buat keje dulu nnt baru up cite baru & bw ok ;)

Sue-Rya Qistina said...

hehehe..selamat menunaikan tanggungjawab. itu yg lbh penting kan :)

BERT said...

xpe setel kn keje dlu keh

syiela said...

selamat mem'bz'ka diri ye hehehhee

ieja amieja said...

hehe..mood raya lagi kan..bese r tu..

Zura@Iwan said...

tk yr time...

nnti free siggh2 le...keje lebih penting la kan..

Dkna Abza said...

erkkk..bizinya dia..nak kacau..nak kacau..nak kacau hahaaa

FnF Simple Life said...

monday blues ek... selamat menyiapkan tugasan ;)

Knor said...

buzy juga..ni

KY said...

tak pe, buat je kerja kita dulu, itu yg lebih pentingkan?

amir aizat said...

harihari busy, haha

adyna said...

selamat semuanya :)

Kakzakie said...

Kakak rasa ramai yg busy sekarang nie KA sebab baru naik cuti kena pula hujung/awal bulan biasalah kan..

Wanieys said...

wani pun busy gak KA

Che Rosliza Che mat said...

Semua orang busy nampak...ai yang tak busy...

izz iizza said...

selamat menjalankan tugas..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...