Tabung Masa Depan ...

Tuesday, September 04, 2012

Follower KA Ke 555 - Ena's Palace

Check2 tengok rupa2nyer follower KA dah ada 555 hari ni. Nice number kan.  So, nak kenal sapa dia??? Ini ha orangnyer............TARA


Tq sudi follow blog KA yek.  Moga jambatan perkenalan ini berkekalan selamanyer !  Tak lupa juga terima kasih sekali lagi pada semua follower2 yang masih sudi follow blog KA.  You all memang terbaik!

40 comments:

syiela said...

cantik no tu 555 suka

lelamaisara said...

wah...banyak sudah..tahniah tahniah...

Sue-Rya Qistina said...

ramainya followers KA.
saya nak dpt 100 dulu pun susah.
hehehehe. tp KA mmg peramah n mudah mesra wpun di alam maya je :)

ieda said...

eh eh .. kitee baru je dtg dari blog adik nie ekekke ;)

Everything's Everythings said...

Haha ala terfollow awal sgt plak, kalau tak dpt jadi follower ke 555 xD

Okay nk kena lawat blog ni follower yg lucky

kay_are said...

tahniah!! makin ari makin ++ follower.. teruskan blogging ye =)

Ira said...

Tahniah KA... da 555 da follower KA ek.. semoga perkenalan dialam maya ini akan berkekalan.. :)

anaa said...

ramai nya follower.. kita separuh pun lom..hehe..

tahnniah.. :)

Haryati Faizal said...

tahniah ena coz jd follower ke 555!

MizzTina said...

tahniah, makin bertambah.. =)

fiza said...

Tahniah KA. Cantik nombor tu ☺☺

Tihara said...

cantik no..congrats to you n to her :)

Raudzah Zahari said...

Tahniah KA ...dah 555 follower..my number sikit aje miss kan...kalau tak mesti cantik

LYAfrina said...

TAHNIAH DEAR...
canti tersusun tu

Wanieys said...

tahniah KA...ena palace ada jg pnh singgah blog wani :)

boni kacak said...

wa..tahniah tahniah..

Nurul Akmal said...

Tahniah... suka nombor tu.. :)

Kasih Salina said...

salam kak KA, amboiii..makin ramai dah peminat akak tu ye..

are_lin@yu said...

nak p kenal jugak lah..hehe

Dee said...

555? mcm buku hutang 555 (3 lima tu je) hihihi...

Masha Meisters said...

555....fuhyoooo! semoga terus success

ArELeEz said...

congrats!

BERT said...

leh terjah beliauu:)

Qhaifa Nur said...

setuju KA cantik nombor tu....

Knor said...

banyak followers ka...tambah2 kenalan..

kasihredha said...

bestnya...nombor yg cantik

shaiful zaidi said...

tahniah!

eita said...

dah macam buku hutang je ni....

wantie said...

555 dodulu ada buku 555 . sebab mak hutang kedai runcit. sekarang dah tak nampak pulak

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaaa 555 tu bertuah tu.

MulutPayau said...

cantik nombor tu....

Chic Na said...

cun je 555. ;)

IntaNBerliaN said...

tahniah.. mkin ramai follower KA :-)

azievee said...

wah dah ramai follower KA...tahniah

Kancil 8349 said...

bestnya...

Suraya Baharun said...

tahniah KA...haah, cantik sangat no tu..

rieda_ffya said...

comei...

Asmara said...

wah no cantik! kenal sgt la makcik nih. hihi.. my best friends satu opis dulu. :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ramainya follower, jauh beza dengan saya :)

Zana said...

salam syawal dan salam kenal. meriah nampak kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...