Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 26, 2012

Foto2 Tertinggal Prince William & Kate @ Borneo Rainforest (Sabah)

Berkongsi gambar2 sekitar lawatan pasangan Diraja ke Sabah hari tu ye! ( Dari sudut yang sangat berbeza !)








Bila nak datang lagi ye ??

Credit Photos

31 comments:

izzah said...

Sangat sweet pasangan ni...suka sgt2 tengok diorg...:-)

Everything's Everythings said...

Sweet la...
sempoi je kan tgk couple ni ^^

yan's cottage said...

nampak ceria dan bahagia je pasangan di raja nie.....kan....?????

Hana Idris said...

selamat pulang dan datang la lagi ;)

LYAfrina said...

comelnyer Kate

Sue PeLik said...

huhuhuhuhuhu suka dua pasangan neh! :)

eita said...

best masuk hutan

NUR said...

Memang berbeza Dari kebiasaannye

maszull said...

assalamualaikum kesuma....pasangan yang cantik..:)

ieda said...

aah bile nak dtg layie erkk
rasanya lambat lah akk ..
kalau dia dtg entah kita ada layie atau tidakk
nakkk sgt2 jumpe kate nieee
dah rasa rinduu ngan bahang kedatangan dia dan prince william huhuhu

BibiErr Karim said...

Bangga sat diorang sudi mencemar duli ke Sabah.

KorN said...

kalo nak jemput diorg dtg umah aku, agak2 die nak tak? ekekeke

boni kacak said...

hahahaha..nampak selekeh pulak dorang ni.hehehe

mama aini said...

assalam KA..cantik sgt pasangan ni..simple je diaorg ni kan.. :)

wani sc said...

cantik! :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hooooo...... waaaaaaaa

Miss Uya said...

Nampak mcm kat overseas je. unik la tanah sabah.

Raudzah Zahari said...

Suka tengok couple ni..sweet je

QA's ~ mamapapa said...

tringat how tragic kematian mendiang Lady Diana ;(..but William was much more handsome at that time,ehehehe!!!

kaishin said...

sama cantik sama padan..hehe

-meeSUPERGIRL- said...

kate <3 cantik sangat ;)

Ietams said...

Bestla dorang ni...
Sekian pujian saya si peminat Kate. ^__~

izan mama mia said...

fizikal mereka mmg tinggi kan....dan mereka tampak biasa2 saja...

IntaNBerliaN said...

alahaiii kate ni cantik sungguh.. senyuman dia manis je :-)

Zura@Iwan said...

lawatan adventure couple nie...bestnya tgk..hikss

Mrs Velentine said...

menarik pic2 ni

Mira Adzlia said...

cantiknye kate nih..

Lizzie Yasmin said...

sempoi jer Kate. tak payah beria - ria pakai. Simple and less in nice.

ayut said...

suke tgk dyorg.....sweet gitu :)

Cik Aini said...

comel je sama sepandan.. :)

TiranaAduka said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...