Tabung Masa Depan ...

Tuesday, September 11, 2012

Hati Sedikit BerBunga2 Di Pagi Ceria

Di Hari Selasa yang ceria, Hati KA sedikit berbunga
So kongsi sedikit cerita bersama, Pembaca blog KA yang setia
Kalau mood sudah mari, Nak wat N3 pown cam nak berlari
Idea datang mencurah2 lagi, Sampai x tahu yang mana untuk memulai

3 hadiah yang anak bongsu KA menangi, Atas kejayaan pertandingan yang disertai
Hadiah yang 1, 2 & 3 ini, Sangat 2 beliau gemari

 ( 1 SET UNTUK  TEMPAT PERTAMA )
 ( YANG ATAS TEMPAT KE 3, YANG BAWAH TEMPAT PERTAMA)

2 Hadiah untuk tempat petama, Bersaing sesama kawan2 seusia
1 Hadiah untuk tempat ketiga, Bersaing dengan rakan2 setahun lebih tua

Hati ibu mana yang tak bangga, Melihat kejayaan anak2 walau sekecil mana
Terus sokong dan beri semangat jua, Agar kecemerlangan berkekalan hingga bila2

Syukur dipanjat ke hadrat ilahi, Atas nikmat yang telah diberi
Moga2 kejayaan seperti ini, Tidak akan mengalpakan diri!
Wahai anak2 yang ku sayangi.......


36 comments:

Anum said...

wah bestnya

Sue PeLik said...

huhuhu betoi2 mest bangga kan jadi ibu. bila boleh jadi mama neh??hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh tahniah! :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa...... cute cute lahhh

Yana Aina said...

budak2 perlu diberi dorongan seperti nie. dah dpt hadiah sekali pasti mrk akn berusaha lg nnt ^^

BERT said...

hebat2... tahniah! mesti bangga huhu

mamyharraz said...

tak kiralah hadiah apa janji dpr peroleh mmg rasa best je ;)
cute hadiah2 tu semua

pizli said...

Eh pembaca blog pun bangga tau hehe.

MizzTina said...

tahniah...tahniah...

MamaEma said...

tahniah untuk anak KA..pasti menjadi kebanggaan KA

cikeyrah said...

waa..tahniah2 :)

kiera'sakura said...

kdang sokongan kita yg naikkan semangat diorg kan

Cho Zila said...

tahniah untuk anak-anak.. moga teruskan usaha itu...

wantie said...

betul betul.. kita kena sentiasa bersyukur & berbangga dengan kejayaan anak anak. kalau kita tak bangga siapa lagi. tul tak.

tahniah.. tahniah..

Kakzakie said...

Betul kalau anak kita berjaya kita memang gembira dan rasa bangga. Tahniah buat adik yg berjaya..

Zura@Iwan said...

alhamdulillah KA dh ceria ari ni...semoga stiasa ceria yer...

tahniah utk anak KA yer...

Ikhwan Suhaimi said...

Setiap motivasi dari ibu untuk anak tu penting, untuk anak lebih berjaya.

* dari buku mana..luper.

*tapi saya sokong la ~

Mrs Lurve said...

wah bestnya, tahniah utk anak KA

KY said...

Alhamdulillah....pada ank2 ni, tak kita sebesar mana pun hadiah yg mereka dapat, mereka suka sangat, itulah yg menjadi pendorong untuk mereka buat lebih baik...tahniah untuk anak KA

gadisBunga™ said...

hadiah comel comel, tapi besar maknanya bagi anak anak kan?

Zatil Hulwani said...

tahniah utk anak KA! bestnya jadi ibu...=)

Saleha said...

tahniah tuk anak2 KA. anak2 berjaya kita sbg ibu bapa yg lebih teruja kan :)

GincoMerahJambu said...

tahniah ka! tenkiu rajin jenguk entry syie..terharu

Cik Awin said...

tahniah.. ;)

Asmara said...

Tahniah! suka dpt hadiah mcm ni kan!

LydSunshine said...

Seronoknya dapat hadiah cenggini kalo masa skolah dulu. Wp pensel dah banyak, tapi kalo ada pensel yang warna warni ada bulu-bulu plak tu, makin rajin la saya buat keja skolah. Anak KA masuk acara apa?

Lizzie Yasmin said...

Benda nmpak simple, tpai benda mcm nie. Sikit sebanyak dapat naikkan motivasi budak - budak. Keep it up..

Masz Sidek said...

alhamdulillah.... yg penting jugak... dia dpt pengalaman dr situ.. :D

syiela said...

tumpang gembira juga.. tahniah buat anak KA

Mayang ABDUL RAZAK said...

tahniah utk KA juga sbb KA juga mereka berjaya kannn.... diah dia pun bes gak..

NoorVictory said...

Wahhhh~ comel-comel hadiahnya. Heeeee

KA dah okey? Dah jumpa ketenangan yang dicari? :)

Semoga KA dan keluarga terus dipayung rahmat ALLAH.. :)

aizamia3 said...

tahniah.. ;)
kita pun turut teruja kan.. ;)

nur said...

wah.. best dpt hadiah.. angry bird dan rakan2 tu.. bertuah anak2 KA

Miss Uya said...

wah... kagum nyee

sal ya said...

mesti dia senyum je kan...

Wanieys said...

wah tahniah2 hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...