Tabung Masa Depan ...

Saturday, September 01, 2012

Jadi Tak Jadi Ni, InsyaAllah Jadi.......

Hari ni, cadangnyer nak buat sedikit Majlis Sambutan Hari Lahir for my mum and my second daughter.  Suprise Party entah jadi x jadi ! He He He. Dah prepare sikit2... ( Mungkin akan jadi mini open house raya juga ! )

Apapun KA Luv both of u ....................

 ( Google )

14 comments:

qasehraihan said...

waaaa....seprais party..best tuuu..

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

Sue PeLik said...

selamat hari jadi untuk abah dan mak kak\!

Knor said...

MESTI MERIAH PUNYA KAN....RAMAI KE JEMPUTAN..?

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Bagi jadi jugak !:) Peaceee :D

aizamia3 said...

moga berjaya.. ;)

KY said...

InsyaAllah...jadi, tak nak undang KY ke heee

Herma Julianny said...

Jadi...
semoga tiada apa2 masalah...=)
selamat hari jadi buat mama dan anak KA..^__^'
semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki..

tirahzairi said...

eh, kt mne tue? bleh tirah tumpng mkn...hihi

Everything's Everythings said...

Semoga berjaya ;D
Happy birthday too to your mom and 2nd daughter ^^

paridah said...

HAPPY BIRTHDAY UTK MUM N 2ND DOTER KA MOGA MAJLISNYA SEMPURNA N DIBERKATI NIAT MURNIMU

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat menyambut hari lahir buat anak kedua kesuma.

sal ya said...

utk insan2 yang kita sayangi...

9n0L4 said...

hepi befday buat dorang. ;)

Wanieys said...

hepy besday untuk diorang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...