Tabung Masa Depan ...

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog !

Saja2 menjoinkan diri.
Manalah tahu ada rezeki
Pembaca setia bertambah lagi
He He He suka suki


Apa nak dicerita tentang blog KA yang seusia hampir 6 bulan ni ye
Tak ade apa yang istimewa
Cuma cerita2 biasa saje
Sama macam blogger2 lain juga

Tapi ditulis ikhlas dari hati
Dan niat KA ingin berkongsi
Samada kisah2 hidup sendiri
Ataupun kongsi cerita menarik yang dicopy

Pada yang baru bertandang
KA nak ucap salam kenal & selamat datang
Sudi membaca blog ini pun KA dah riang
Apalagi kalau sudi jadi follower yang akan datang!

Nak join juga 
 Untuk pengetahuan semua
Tarikh tutup segmen ni hari ini jam 6.00 Petang ye!


NOTA PENTING!! (Pesan Mak Dara)
Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang bakal mak berikan listnya nanti dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik ke blog kita .. 



53 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

baikkk :)

Nazayiena said...

Good luck.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the best..^^

syiela said...

selamat meng up kan traffic :)

kay_are said...

selamat berjaya =)

kakcik said...

Kakcik ni kenapalah malas sangat nak join segmen? padahal bagus untuk menambah kenalan... :(

nur said...

selamat jpoin segmen KA..

Cendol said...

wah moga dpt tmbh folowers dn rakan blogger

bunga_rose said...

bagus kesuma, keep it up!

onn Lajer said...

good luck to you

sal ya said...

gud luck KA. tak dapek nak join sebab line tak berapa elok. nak jengah blog yg sedia ada sekarang ni pun makan masa.

Kak Izan said...

Wah hebat2.. tapi kita tak sempat laa.. :D

mama maman aka yana said...

teringin tp bz sesangat..:)

Asmara said...

wah kagumnya baru 6 bulan dah ramai follower. hehe..

eMMe said...

Salam KA,

hope blog KA mantap pas ni..ramai pengunjung, n UP trafik, gud luck...

Knor said...

selamat bersegmen ye..

Zura@Iwan said...

gud luck KA...

kena rajin la kan....

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

Solehah Shamsuddin said...

Jom lawat blog saya...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen KA.. :-)

nurrul azwa Kassim said...

kita datang berayaa~~~

dari segmen sama :)

paridah said...

KA Kak pun suka2 je menulisblog mengongsi sedikit kisah dgn kwn2 yg sealiran.

Dee said...

semoga berjaya sis...

Wilma said...

Hi...Selamat berkenalan...
Persinggahan dari segmen yang sama...
Good luck ^_^

izan mama mia said...

singgah dr segmen yg sama....

Azee Hana said...

boleh la menambah kenalan n merapatkn ukhwakh..=)

shaiful zaidi said...

alamak...Dah tutup.

Maria Menado~ said...

sehijau warna daun.. :) singgah n baca-baca sini~~

yusuflaili(Goku) said...

selamat bersegmen.

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama (^_^)

http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

FnF Simple Life said...

selamat bersegmen KA. blog berinformasi akan sentiasa dilawati ;)

adyna said...

semoga bertambah trafic n follower KA ye :)

Norain Ujang said...

singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

LydSunshine said...

Rajin KA. Selamat menambahkan trafik.

Ammyzyliyana said...

hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
ammyzyliyana.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

itmeMawarPutih said...

Terima kasih singgah ke blog saya.
Singgah dah follow KA. Salam pekenalan. :)

Wanieys said...

GUD LUCK KA

sukagelak said...

hai.. Datang dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Si Matatajam said...

Singgah Dari segmen yg sama...

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah dari blog Mak Dara :)
http://misszberceloteh.blogspot.com/

Nor Zilla Sensei said...

singgah dr segmen yg sama :-) dan folow sini

Rawlins byRawlins said...

yeay

serangan balas dari saya untuk KA

Salam perkenalan

Jangan lupa baca entry menarik. Bonus RM16K. TQ

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

Amalina Ali said...

Balas singgahan. :)

http://amalinaali.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

AINI CHE DIN said...

datang membalas kunjungan dan follow sini

beta kupu said...

Dtg dari segmen sama….done follow ;)

http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

bermula disini said...

Dari segmen yang sama!=)

jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
Thanks <3

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

miz ruha said...

terjah dari segmen yang sama... ^_^

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

[sutera kasih] said...

salam perkenalan awk :)

singgah dr segmen Mak Dara jgk,
http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...