Tabung Masa Depan ...

Friday, September 14, 2012

Lagi Prince William & Kate Middleton Di Malaysia

Sebab hari ni hari Jumaat,  Ada rasa riang ria di hati 
So KA memang berniat, Nak share sikit lagi tentang cerita ini. 
Kalau rasa bosan sangat, Mohon maaf & banyak2 sorry

N3 untuk hari ini saja
Harap2 takde lagi lah esok lusa
Sebab dah sibuk2 buat yang lain pula
Dan takut jemu Uols baca
Kalau masih juga
KA letak gambar2 & cerita2 yang sama











 Oklah cukup sampai disini saja
Cerita Pasangan Diraja
Yang bagaikan pinang dibelah dua
Lain2 cerita
Pandai2lah blogger lain cover
HAPPY WEEKEND SEMUA!

Credit PHOTO To  HERE

16 comments:

Chekgu Azrine said...

kesukaan rakyat nih..so lovely couple..

ummiross said...

Sama cantik, sama padan...

Cik Puan Izan❤ said...

sopan kate ni siap pakai selendang tu...

wantie said...

sweet. ada yg nak ucap di sini. tapi tak pe pendamkan ja lah.

najihahfara said...

cantiknya dia..

~LoVE PiNk~ said...

aloo xdpat tgk live pnye..cntik bangat si kate ni kan

Everything's Everythings said...

Tinggi lampai diorg ni kan?
cutenya suka tgk dia pakai selendang tu ^^

Si Matatajam said...

Suka tengok Kate..Cantik sgt...

roserose said...

Dia cantik kan..hmm cuma ada issue pasal pakaian Kate di Masjid Negara..

missha said...

terlupa pulak yg diorang ni ada dtng sini.. hehe..

Wanieys said...

sweet je pasangan ni

Pokok Manggis Depan Rumah said...

meriah gitu.. sian dia,, moga2 dia mendapat hidayat..

haz said...

diorg nmpak sgt sepadan.. dannnnnn tinggi! hihi

Mama Gee said...

lawaa baju kate
nk tempah camtu le..
tp buat labuh...hehe

Maisarah Azmi said...

cantiknya Kate.. sweet sangat diorang nie, sama cantik sama padan

ieda said...

memang sgt2 sukekan mereka
specially kate Middleton tuuu
eiiii sayang x dpt tgk live dia huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...