Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 26, 2012

LAST CALL - UNTUK BLOGLIST KA

( PINJAM GOOGLE )

Last call untuk sapa2 yang berminat
Sebab ari ni pukul 12.00 tghari dah tamat
Tapi mana2 yang dah buat
Selamatlah SELAMAT !

Pada yang dah komen & buat N3
Cuba telek2 dan perhati2
Ada tak tinggalkan komen & link kat N3
Takut  KA terlepas pandang pulak nanti

Kalau rasa ada yang xde
Cepat2 tinggalkan jejak len pule
Kat N3 yang ini ye
Boleh KA wat semakan semula

Tak kisah lah ramai mana
Yang akan terpilih  nanti blognya
Akan cuba KA singgah walau tak lama
Tanda ingatan sesama blogger 

Akhir kata.....
Tq & terima kasih semua! 


( N3 AUTO PUBLISH  DI SUBUH HARI )

17 comments:

Bicara Kak Noor said...

kak noor pun nk jugak ni jgn lupa kak Noor tau KA heee subuh2 pagi dah dtg ni

mama aryan said...

saya dah settle,KA pun dah tinggal jejak kat entri tu..tq

rieda_ffya said...

rasenye da bg link...hrp terpilih KA

adyna said...

KA dh tingglkan jejak :)

eLL said...

alamak, hampa betul, terlepas la saya ni kot.....

Saleha said...

saya nak masul gak bloglist KA tp saya taktau nak buat entri camne.. entri bodek bleh.. hehe

Kakzakie said...

Huh.. kakak memang dah selamat
last week kakak punya KA pun tahu
masukkah blog kakak KA kena ingat
sesaja bergurau dipagi rabu :)

Sue-Rya Qistina said...

yeay!!! dah settle. tapi nak kena check ade x tinggalkan komen kt n3 aritu. hehehe

Rai Ourkizuna said...

alamak..lupa nak masukkan link..

ayut said...

aritu tgk ada dh tngl link KA..hope mmg ada la..hihi :)
kan nk tumpang umah KA lame2x ;)

Mrs Velentine said...

sya dh join

Dkna Abza said...

dkna jangan dilupakan :p

Dylla Abas said...

alaa....missed! sedih =( next time buat lagi ye kak...please...hee :p

Ema Junaiha said...

last call... ketinggalan lah..

Ira said...

waaa..ira lg la tertinggal.. da buat entry da..
n rasanya da tinggalkan link..
mungkin terlepas pandang.. letak lg skali ye..
sorry KA, bz sket la lately ni..
http://bdkbucuk.blogspot.com/2012/09/bulk-entry-tak-berkait-pun.html

deena said...

Ermm Xsempat nk join....

Anonymous said...

Matchless topic, it is very interesting to me )))) tHANKS kesumaangsana.blogspot.ru tEAM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...