Tabung Masa Depan ...

Thursday, September 27, 2012

Maaf Yer, KA Sangat2 Kebusyan Hari Ini

Tersangat2 lah busy hari ni 
Mengejar kerja2, banyak yang kena revised lagi
Ini pun curi sekejap masa untuk wat N3
Aduhai kawan2 semua yang baik hati
Akan KA jgk2 bila dah free nanti
Again maaf & so sorry
Harap2 semuanyer mengerti !


 ( pinjam google )




30 comments:

careno said...

ok... faham.. nnti KA joint GA Akiff k... hehehe...

Yana Aina said...

takpe .. kami faham ^^

Anum said...

baiklah

Rai Ourkizuna said...

take care KA..

Zura@Iwan said...

x per paham..kerja lebih penting kan...

neway..free nnti siggh2 la ye..hehe

Mrs Velentine said...

ok faham..take u time

syiela said...

^_^

Bicara Kak Noor said...

dont worry dear akak faham sama2 busy lah kita ya hali2 pun busy mali...

Norhaizan hakim said...

Tak pe lah KA..buatlah apa yg termampu.

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam dear.. Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html#comment-form

atty's said...

ok KA..nanti free singgah umah ye

Hnahdy said...

waaah background dah lain la:)

eMMe said...

Salam KA... mesti la ngerti...
selamat membusy kan diri ye KA..
take care..

Knor said...

ok ..ni pun bz juga ni..sempat lagi ni..

hainom OKje said...

Dalam tak sempat-sempat KA tu.... sempat jugak kan..... memahaminya...blogger yg bekerjaya...he..he

Myra Jay said...

Its ok, settlekan dulu keje yang penting k, blog pelan2 lepas dah selesai keje ;)

nur anis said...

slamat bekerja kak..:)

Sue-Rya Qistina said...

take ur time ye KA. hehehe. happy working :)

Haryati Faizal said...

ada ms free nanti bley BW ye...

Pn. Sheila@CC said...

its ok... selamat bekerja KA... :-)

ayut said...

ok saje KA...xde hal..buat keje dulu ye :)

wantie said...

sangat memahami. kita pun bila BZ, memang tak de nak teringatkan blog dah.
dalam kepala dok ingat kerja yg nak kena bereskan.

Bazilah (^0^) said...

kami paham hehehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

tak apa akak.. buat keje.. biasa la dah keje ngn org..
nanti jadi bos baru boleh releks2 sikit..hehehe..

eita said...

kita pun sibuk jugak+malas= hari ni ponteng keje...hehehehehhe

Everything's Everythings said...

Buat kerja elok2 ^^

Cik Aini said...

msg2 ada komitmen yg perlu d selesaikan kan..sy pun sm kdg2 sgt lah ke buzy an kan:)

Dee said...

xpe..kdg2 dee pun begitu..buat keje elok2 tau..

~ yus ~ said...

selesaikan kerja dulu kak....

TiranaAduka said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...