Tabung Masa Depan ...

Thursday, September 06, 2012

My Lunch Oh My Mood

Sebab mood masih x boleh blah
So lunch dengan ini ajelah
3 keping kuih & buah
Itu pown kira oklah
Asal boleh makan dah
Dan buat kenyang perut sudah



X tau kenapa ari ni haru biru
Mungkin sebab KA pakai serba biru
Eh! Eh, ade kena mengena ke tu
Taip N3 ni pown laju2
Untuk kawan2 yang setia menunggu
Nak baca cerita2 terbaru
KA luv U,  thank U, thank U, thank U

Biasalah kekadang mood melayang2
Tapi demi kawan2 tersayang
Yang tak jemu2 bertandang
Semua mood2 negatif tu KA terajang
Aura2 yang tak baik KA tendang & buang
Perlahan2 nanti KA akan mula berkarang................

Terimakasih sekali lagi atas sokongan kawan2 !

40 comments:

nanieybarnieylurviey said...

wah... berirama entri KA ari ni...

Nani lunch ngn cornflakes sbb pgi da melantak nasi ayam.. :) yg penting kenyang.. Alhamdulillah.. :)

Ikhwan Suhaimi said...

Selamat hari raya kak !!

baru berpeluang nk on :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Kenyang ke KA makan buah ngan kuih je? huhu

Ira said...

Hehe..
Hari ni ada jamuan raya kat opis ira..
KA mari lah sama..

haz said...

makan banyak tu je? kalau haz mmg x kenyang. hihu.

Aishah Jahirah said...

mkn kue je lunch...adeh saya dok bayang nasi lagi ni..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

udah mcm lagu rap!hehehehe...

Tihara said...

kadang2 perut ni ikut mod badan..kalo hepi mod laju la makan..kalo
mod serabut, makan pn takmo :)

CikMunBlogger said...

dah macam pantu pulak . hehe .
kalau perut mun , tak ckup makan banyak tuu .
hehe XD

makchaq said...

Mesti perut kecik... makan cam ni pun boleh kenyang...

Anum said...

hehehe
ringan2 je

Suraya Baharun said...

sedap nye pelam tu...

Knor said...

mmg berkhasiat ni..

ckLah @xiiinam said...

Ke manalah hilangnya mood tu gamaknya. Cer cari...cer cari....

:-)

Sue-Rya Qistina said...

wah..KA mmg pandai bermadah puisi. cayalah!

NUR said...

Dear KA, biasala tu kadang2 mood lari ke laut. Kena kejar jugak tu..

Cik Puan Izan✿ said...

buah mangga tu plg nampak sedap...

Kak Izan said...

Hi.. Cik Mood.. kembali lah pada KA... :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

biar mood camne pun, perut tetap kena isi :)

Riri Yoorin said...

sedap ye tgk karipap tu

wantie said...

kalau saya le makan kuih 3 biji time lunch, boleh menggeletor satu badan.
Memang perut ni kena isi nasi or heavy food time lunch.

Akak suka bakar kek said...

Salam KA, saya makan kerabu jek tgh tadi..teringin biskut raya.. tapi dah tak do...

Kazman / Sue said...

makan buah di tengah hari...
asalkan kenyang tak menyiksa diri...
Tulislah cerita mengikut hati....
kami sentiasa ternanti-nanti...

Herma Julianny said...

Suka baca entri KA ni...^__^

maszmadi said...

alohai cian KA xder mood yerk, xper pelan2 kayuh insyaallah nanti mood tu akan datang... erm x sihat ker?

Myra Jay said...

Luch makan ni je ke? Kalau MJ sure kelaparan petang nya :D

paripariputih said...

lapar pulak tengok karipap tu di petang2 hari yang hangat ni kan.... ha ha ha >..<

fadh leyanie said...

dapatkan mood kembali :P

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kesuma...biasa la dah cuti lama2..mood nk berblogging kelauttttt:D

boni kacak said...

mohon dibuang jauh2 perasaan tu. kalau boleh dibako, kita bako..hahaha

Ann Ishak said...

biasalah tu KA, mood berubah2 ikut keadaan...semoga KA sabar ye, mainan perasaan je tu :p

eita said...

ok lah tu janji perut tak kosong kan

Haryati Faizal said...

napa takde selera ke arini? susah ati?

Everything's Everythings said...

Alamak kenyang ke makan tu je?
xpelah semoga mood kembali ceria ^^

Shahril Nasir said...

oh karipap..:) go go kami sentiasa menanti karya KA

wan nurul hezrina said...

ganas akak terajang mood2.hikhik

wan nurul hezrina said...

alahai nape susah hati kak sampai tak selera nak makan??makan mangga lagi2..huhu

Wanieys said...

kenyang ker kak luch yg tu jer

Kasih Salina said...

bestnya kalo hari2 dpt amal lunch camni..boleh kurus..suka2..

Kancil 8349 said...

pergh..mesti tahap kebimbangan yang tinggi kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...