Tabung Masa Depan ...

Saturday, September 29, 2012

Nak Update Juga Cerita Teka Teki Si Panda

Aduhai, macam nilah bila weekend kat rumah.  Nak wat N3 sependek ni pown ambik masa berjam2 bila guna berukband.

Nak pergi jalan2 laman kawan2 pown semput KA.  Maaflah kalau x sempat jenguk ye!.

Plan ari ni nak buat sikit jamuan kecil2an (malam nanti) insyaAllah.  Bacaan yassin untuk melahirkan kesyukuran atas nikmat2 dan rezeki2 yang telah dberikan!.  Nanti2 KA ceritakan di N3 ye !.    

Dan tunggu Bloglist KA terbaru awal bulan depan ye! InsyaAllah and again terima kasih kerana sudi membaca !.  Sangat2 KA hargai.

Sambil dengar si Along kat sebelah KA ni bagi teka teki pada si Adik dia  tu.

Along :   Banyak2 Panda , Panda apa yang boleh berenang!

Adik :    Susah ni,.... Panda yang pandai berenanglah

Along :   Salah2, cuba lagi

Adik :    Panda yang pakai pelampung !

Along :   Salah,Tak taukan, jawapannyer............. Pandalela Rinong

Adik :    Itu oranglah, Along kata Panda !

Along :   Betullah, Dah teka teki memang macam tulah !

Adik :    Eh!.Mana boleh ...........

Macamlah tu anak KA, ada2 aje !

25 comments:

cikeyrah said...

Pandai betul anak KA buat teka teki nie . .hee

SyamKyray said...

hahaha nice!

eita said...

bijak je

C'Jai said...

hehe..lucu pulak teka teki tu...

Everything's Everythings said...

Hahaha teka teki budak2 mmg mcm ni xD
alahai nk bgi teki2 juga tapi dh lupa teka teki ap yg famous dulu2 xD

wantie said...

hehehe.. PANDA lela Renang . pandai benor budak budak sekarang menyakat.

adyna said...

MEMANG TELATAH ANAK2 NIE MENGHIBURKAN ;)
DIA LAH JANTUNG N DIA GAK BUAT JANTUNG IBU DUP DAP

IntaNBerliaN said...

hihii kreatif gak teka teki ni.. :-)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hehehe.. betul2.. teka teki kan..
boleh buat teka teki ari ni ni..
dpt idea sini :-)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Nyapa if update weken line bz ker?

KY said...

hahaha..kan dah kena

Cikgu Ma said...

hahaha..akak, jangan kasi tau org nnt nak teka kat FB..kihkih

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tak pasal2 pandalela... isyh isyh....

Mira Adzlia said...

hahaha...teka-teki baru ni

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam KA.jom join GA nie...http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/09/my-1st-giveaway-of-ahs-blog.html

baby comel said...

bijak2, ada je idea mereka eh =)
~happy weekend kak KA

rieda_ffya said...

KA..sy siap guna teka teki along ngan adik kat mmber sblh ni..siap gelak lagi sis..

cci said...

hahahhahah... kretif btol.. ^_^

kiera'sakura said...

hahahaha kemain along tue. mesti adik bebai ihihihihi

ayut said...

hahaha..ni klu pandalela bace ni,menangis :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a betol gak kan..bijak2 haha

Mrs Velentine said...

entry ni buat sya tergelak..hahaha...pintar anak Kak KA

mama aryan said...

hehe..saya pun x dapat teka mulanya...haha bagus2

Anonymous said...

I am truly happу to glance at this wеbѕite
poѕts ωhich carries tons оf valuable facts,
thanks foг prоѵidіng these kinds of statіstіcѕ.


Here іs my webpаge - personal loans

Anonymous said...

What a stuff of un-ambiguity anԁ preseгѵenesѕ of valuаble exρerienсе гegarding unρгedictеd emotіοnѕ.


Alsο viѕіt mу blog: Property for Sale

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...