Tabung Masa Depan ...

Tuesday, September 18, 2012

Nantikan Sesuatu Dari KA

InsyaAllah, seminggu lagi iaitu Selasa depan bersamaan 25 September, 2012 @  9 Zulkaedah 1433H, blog KA ini akan genap berumur.................... 6 Bulan !

So, bersempena dengan ini juga, 
KA pown dah berkira2 
Nak buat sedikit lain dari biasa 
Antara yang dah ada dalam kepala

1.  Nak rombak blog list (Nak buat segmen sapa nak masuk Bloglist KA). Tapi, ada ke yang nak join nanti?

DAN

2.  Nak bagi small gift untuk reader yang terpilih. (Nak buat segmen juga ke ni ? ). Nak tahu hadiah kecik tu apa .... TARA ( hint2nyer kat sini ............kunci.. he he he)

Apapun uols kena tunggu jelah ye. Harap2 semuanyer menjadi seperti apa yang KA dirancangkan.  

Ok, ada satu lagi, KA nak bagitau sebab musabab KA dah jarang reply komen2 kawan, 
sebabnyer entah kenapa KA hanya boleh reply satu, dua atau tiga komen aje, 
lepas tu kalau komen lagi nanti akan keluar lah ayat macam ni
.. waiting reply from blogger, hang........... waiting reply dari mcm2 lah 
lepas tu jadi hang lagi ler pulak blog.  
So, kalau ada apa2 pertanyaan KA akan cuba reply di kotak komen blog kawan2.  
Lebih adil pada semuakan.  
Kalau di blog KA, ada yang KA dapat reply dan ada pulak yang tak dapat direply 
jadi macam x aci pada yang lain2kan !. 
Harap2 dengan penjelasan ini dapat menjawab persoalan kawan2 
kenapa KA dah lama x reply komen 
dan selalu reply di kotak komen blog kawan2 .. 

Yang pasti, komen2 yang ditinggalkan sangat2 KA hargai
Luv uols ketat2
Hokeyh! 

Apapun kita hanya mampu  merancang,
Allah swt jua yang menentukan.............

44 comments:

Everything's Everythings said...

no 1 nak join!
no 2 pun nak join juga!
hahah xD
grats dh 6 bulan dh pun.. lamanya ^^

Nazayiena said...

Insya Allah akan join nanti....

Anum said...

la ye ke.. cian KA...
x pe anum sabar menantinya

Mrs Velentine said...

lah patutlah dh lama x dtg ke blog...kalau akak buat bloglist sya mesti join tp make sure jangan hari sabtu @ ahad

Sue PeLik said...

kunci??kunci rumah banglow?kunci kate?? atau? kunci hatimu???? huhuhu

onn Lajer said...

kalau sempat dua-dua nak join hehe

Kak Izan said...

nak join KA.. saper taknak join blogger fofular cam KA... :D... nak tumpang semangkuk bleh.. :D

wantie said...

rasa mcm nak join lah.

hmm.. komen kat commen blog kengkawan tu lagi best. sebab tetiba leh recal KA. hahaha

Ena's Palace said...

tok! tok! tok!..leh join tak? hehehehe...

Yana Aina said...

tak sabar nk men"joint"kn diri ^^

Haryati Faizal said...

ermmm...mcm besh je, kene tunggu ni...hihi

Azee Hana said...

hmm,,bakal ditunggu2 ni...hee

Zura@Iwan said...

owhhh bleh join ni...nnti update k..sy free sy join..

reply kt blog kwn2 pon ok..

cci said...

nak buat segmen bloglist ke..ehehe..nanti updated k.. ^_^

maszmadi said...

hah ada hadiah?..... hehe best nieh

kakcik said...

Kakcik dah jarang sangat balas komen di blog kakcik tapi seboleh mungkin kakcik akan singgah di blog mereka yang sudi meninggalkan komen itu. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah dah 6bln..keep on blogging..^^

izzah said...

Menarik2...leh join nnti ni...

Ujie said...

Rajin KA reply tiap komen ya..saya cuma reply yg berbentuk pertanyaan je. Sbb nk jimatkn masa..plus kdg2 tak tau nk reply apa. :-)

Miss Uya said...

cam seronok niiii

Zie said...

nak buat sesuatu yg baru... entah sempat ke tak zie juin... maklomlah sekarang masa BW amat terhad.. huhu

Bicara Kak Noor said...

akak pun nak jugak join kalau KA sudi lah..

Raudzah Zahari said...

ok..ready from today...he..he

LYAfrina said...

1st..lya nak ucapkan..
happy birthday in advance buat KA

Cik Aini said...

hehehe
sabar menanti ;p

Norhaizan hakim said...

Kongrat KA..eh..tengok tu ramai yg nak join..

::EIDA:: said...

Tak sabau ni! heeee~

Mishter Izwän said...

happy besday blog . . hehehe.
kalau ade ga sy nk join :)

Cikgu Ma said...

wah..nak buat segmen..bagus la...

MulutPayau said...

tak sabar nak tnggu ni..InsyaAllah akan join nanti...

Kancil 8349 said...

macam ndak sabar taw...hehehe

adyna said...

wah KA nak buat segmen.. baru 6bulan follower pun dah ramai :) tahniah!

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

nice
buat la
bunyi mcm best tue ngeee

kiera'sakura said...

KA nak kasi key chain erk? hihihii

Noor said...

kalu buat nanti jgn lupa jmput tau..hehe..nak join gak kalu KA buat segmen..

MizzTina said...

aik, boleh pulak hang mcm tu ye..

Ietams said...

Yey nak join

Maisarah Azmi said...

wah, dah 6 bulan.. tp follower ramai.. tahniah, InsyaAllah support KA

LydSunshine said...

Baru 6 bulan ke blog KA ni? Muda lagi. Lagi maju la sbb follower dah setengah ribu. KA nak buat segmen ke?

Riri Yoorin said...

waaaa ada hadiah??? mau join mau joiinn

izz iizza said...

semoga lebih sukses..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kat hadiah tu yg best dengar hehee

kay_are said...

dah 6 bulan? bagus2.. teruskan berblogging ye.. jangan stop2 =)

Marsita yahya said...

Salam KA,
akak mintak maaf sebab tersilap baca entri ni lalu akak ingat minggu depan besday KA rupanya besday blog KA..hik hik... sorry ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...