Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 05, 2012

Prince William & Kate Middleton Di Malaysia 13 - 15 September, 2012

(  SUKANYER TENGOK THEYALLS NI ! )

 ( SEMUA GAMBAR2 DARI GOOGLE  )

UPDATE INFO @ SINI

33 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

best nyer sapa yg leh jmpa theyols ni khen
sure tinggi ni...
tgk gaya tinggi 180 n above

Ira said...

Diaorg akan dtg ke malaysia ke KA?

nuyui a.k.a miss YUI said...

sama cntik je mereka ni..

eMMe said...

Salam KA, aa'ah.. sweet kan dowang nih...teringat Lady D...

ayut said...

td tbaca tjuk kat kdai paper..dyorg akan disambut kat depan suria KLCC kot tak salah..btul tak KA?hihi

BERT said...

fuyyo dtg mesia.. untungle sp dpt jmpa nti

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

william ni ms remaja dulu hensem gilerr..tp dah tua ni dah kureng sikit hihi

Pokok Manggis Depan Rumah said...

dia datang malaysia yea..
ada rezeki dia di sini :-)

SURIA AMANDA said...

if im not mistaken diorang kat KLCC kan masa tu nanti?

Everything's Everythings said...

Oh haritu tgk dalam TV acara wedding diorg tu.. kagum betul ramai org dtg beri sokongan xD

lieyalatif said...

pasangan diraja...haruslaa dpt tumpuan kan...

izan mama mia said...

anak lady diana ni ensem gak...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

perghhhhhh bestttttttt

Cik Puan Izan✿ said...

betul ker ni??? buat apa diorang datang?

Kakzakie said...

Tapi tak sehebat Prince Diana dulu kan.
Org ternama ke mana pun dia pergi jadi perhatian

Saya Disini said...

wah..kene p ni

nur anis said...

sweet la mereka..:)

LydSunshine said...

Mesti sesak rakyat malaysia dtg nak tgk derang.

Pn. Sheila@CC said...

wow.. mesti ramai y nak tgk mereka live nti...

eLL said...

tak dapek nak nengok live jugak ni. haha

ALoNa CintamaniszLite said...

Tu aje ke beritanya, KA??
dtg atas sebab apa....ye?? hehe..

sudipVSsenduk said...

manis je...

Cik Saila said...

siapa la yg bertuah terserempak dgn diorg kt msia nnt eh..msti terpaku,tergamam sume..huhuhu

Sue-Rya Qistina said...

cantik kan kate ni. mesti jalan sesak nnt. hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Waaaa on my birthday ...

Qhaifa Nur said...

kita tgk kat tv ajalah...

Qaseh Suhaida said...

so sweetkan diaorg...bertuahlah sapa yang dapat jumpa diaorg

Rasp said...

agaknya siapakah 2 pemenang bertuah yang akan dapat minum petang dgn dorang kan sis....
tunggu hari jumaat nie ler for the results :)

IntaNBerliaN said...

alahaiii sweet je dorg ni :-)

Wanieys said...

wah datang mesia erk...sesuai dorang ni :)

MamaEma said...

tak peluang nak ketemu..ramai yg berebut itu pasti..hehehe

9n0L4 said...

takde rmbut dah tu si william. byk sgt fikir hal negara. hee.

Si Matatajam said...

Antara royal couple yg M suka tengok...so ideal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...