Tabung Masa Depan ...

Thursday, September 13, 2012

Royal Tour In Singapore, Di Malaysia Pula 13- 15 September, 2012

Salam pagi Khamis di Syawal ke 26.
 
Saja berkongsi gambar2 lagi, sekitar lawatan Prince William & isteri Kate Middleton di Singapura.  Mesti ramai yang x sabar nak tunggu kedatangan pasangan diraja ini ke Malaysia kan?. Takde apa2 motif pown.  Cuma KA suka tengok pasangan bahagia ni.  Moga2 kekallah sampai bila2kan.  Nak tengok juga macam mana sambutan masyarakat Malaysia bila this lovely couple ni tiba!!!!!!




 
 

Frenzy: More than 3,000 cheering, flag waving members of the public had gathered at the gardens to see the royal couple, many of whom had waited for hours to catch a glimpse of the pair.

Read More Here

Ok, hari ini KA nak kena attend satu Open House (makan2 yg lebih tu), dah nak kena gerak kejap lagi. Mana2 yang x sempat KA jenguk2 tu lagi, petang2 nanti KA singgah laman kawan2 tu ye!.  Luv uols..............

44 comments:

MizzTina said...

xdpt la nk tgk..sure ramai org

Everything's Everythings said...

Sweetnya tgk diorg tu ;D

SYANI said...

Si Kate ni tak pernah nampak dia ikat rambut @ sanggul rambut dia. Sekali sekala dia ikat sure nampak cantik.

Yana Aina said...

mggu nie penuh ngn mkn2 .. heheh sweetlh diorg nie

maya amir said...

wahhh..nanti die gi legoland tak 15/9 tu..heheh..dgr cite derang dtg mcm nak rasmikan jugak ade 1 private college kat nusajaya..malborough college ke ape ntah namanye..ye ke ek?

Azee Hana said...

nnati KA nak pergi ke tengok dieorang.?=)

LydSunshine said...

William nampak tua kan? Padahal dia baru je 30an. Ikut charles cepat botak. Eh, kena tulah ke tak saya mengata putera raja kat dlm blog? Huhuhu.

MRS Rongoks said...

yeah ! diorang sgt sweet ! ^^

Knor said...

sungguh tak ikut cerita diorg..

Daddy Ziyyad said...

sedar tak sedar, kadangkala tingkahlaku kita di malaysia & singapura, menunjukkan bahawa British masih menjajah kita :)

ieja amieja said...

sesak klcc tu nanti..so sapa nak terjah..sila lah ye

Bazilah (^0^) said...

meriahnya sambutan utk sambut pasangan diraja nih..kak KA pon teringin nk jumpa ka? hehe

:: Mrs.Eady :: said...

manis nyer muka kate.. :)

Masz Sidek said...

tgh dlm tv jer nanti.... :D

Kakzakie said...

Dah terkenal mana pergi pun org ambil tahu.

wantie said...

SWEET JE DORANG NI. TAPI SWEET LAGI DIANA. HEHEHE...

ni la kan cbaran jadi org ternama , org suka wat comparation.

Ikhwan Suhaimi said...

Isteri2 kerabat ni... popular dari Princess Diana lagi, skarang kate ~

BERT said...

kemain syok lg diorg meraun kt sini..

careno said...

hm... knape tak mcm x kisah sgt die dtg Msia ke tak... tak berape nak hambek kesah... hehehe...

mama aryan said...

sweet couple..
saya ni pun acara makan2 tak abis lg KA

kay_are said...

bile lak prince william ni datang singapore? memang tak tau langsung pasal ni.. ketinggalan aku rupe nye ye.. -__-

hazwan hairy said...

wahhhhh nak tgk lah..haha...

ct rahani said...

suker jugak tgk pasangan nih.. sepadan.. :)

Haryati Faizal said...

makan kenyang2 ye KA...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

hoooo... wa wa wa wa

fiza said...

Meriah nak sambut anak raja kan ☺☺

kasihredha said...

cantik..
KA pergi ke nanti?

adyna said...

sweet je deme kan :)

Malay-Kadazan girl said...

Wah mesti pasangan ni dah sampai ke Malaysia. Melawat ke mana agaknya.

maszmadi said...

sume berebut2 nak ambik gambar yerk..... suke tengok dorang senyum tapi xder la sampai memuja..... just suka jerk...

KY said...

ramai juga orang yg datang, tunggu jelah, kedatangannya ke sini pulak...sah2 KY tak boleh pergi eeemmmmm....

N.Aima K said...

dengar kata mereka akan buat lawatan ke sabah jg. kalau lah saya tau jadual penerbangan mereka hi hu

boni kacak said...

dah macam selebriti dorang ni kan.hehehe

paridah said...

cantik Kate secantik Diana...

ALoNa CintamaniszLite said...

mm...sedangkan agong dan permaisuri malaysia pun akak tak penah jumpa depan2 mata...ni kan ler ngan kerabat diraja britain...alahaii..

Miss Uya said...

sweetnyer dorang ni kann..

m.u.l.a.n said...

tinggi betol Prince William & Kate ni kan... tengok Prince William, tak ubah macam mendiang Lady Diana je..

Ann Ishak said...

bestnya KA...makan free lagi ;p

azievee said...

Udah sampai Malaysia dah semalam...hehehe sweet couple

Kak Izan said...

tinggi betul laa couple nie.. kagum betul :D

Deq's Qienz said...

pasangan bahagia..seronok tgk diorg.

Miss BaNu said...

sweetnya tgk diorang di Msia..

Dkna Abza said...

sweet pasangan nie :)

Wanieys said...

saper yg pergi tu best la dpt jumpa dorang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...