Tabung Masa Depan ...

Tuesday, September 18, 2012

Sedikit Cerita Di Akhir Syawal

Macam semua dah sedia maklum, Syawal dahpun berlalu meninggalkan kita.  KA share sikit cerita & gambar akhir syawal dengan antara Jemputan Open House, Kenduri Kahwin & Sambutan Hari Lahir.

(Banyak gambar2 yang dah di terdeletekan secara tak sengaja oleh my bongsu daughter. Nak cakap macam mana, pasrah ajelah kan!)

Selamat hari Lahir dear!












Tahniah buat pasangan pengantin ini yek!

Anak2 saudara  memang paling2 terujakan hehehe. ( Banyak tul gambar2 anak2 dara ni )


Syawal pergi meninggalkan seribu cerita
Zulkaedah tiba disambut riang
Moga Allat swt panjangkan umur kita semua
Berjumpa lagi di syawal mendatang

39 comments:

wantie said...

wajah wajah ceria. good bye syawal. panjang umur kita jumpa lagi.

kakcik said...

Mudah2an masih ada esok yang penuh kebaikan buat kita. Amin.

:)

AnneRaini said...

sekejap jerkan...dah pun habis syawal.

Mrs Velentine said...

wah meriah..

Anum said...

seronoknya

Kakzakie said...

Anak-anak dara yg ceria tu selain mak-ayah yg punya dah ada yg tempah ke belum KA?

Acik Erna said...

Assalam KA..Insyaallah..semoga kita dipanjankan usia dan sihat tubuh badan untuk bertemu ramadhan yang akan datang

lieyalatif said...

alamak KA ...camne leh terdelete tu...seb baik ade gak kenangan2 yg ade ni hah.....seronok n meriah tgk raye KA.....

mamyharraz said...

selamat tinggal syawal.
dann selamat dtg zulkaedah.

meriahnya sgt pic2 kt atas

Dylla Abas said...

wahh...bestnya dpt berkumpul ramai2 mcm ni...acara mkn2 tu part yg paling best la :)

Kak Izan said...

Insya Allah... semoga kita berjumpa lagi dengan Ramadhan dan Syawal akan datang.. :D

:: Mrs.Eady :: said...

cantik nyer :)

Bazilah (^0^) said...

rs sekejap je kan kak. semoga bertemu lagi syawal nnti..

Rai Ourkizuna said...

amboi anak dara berempat tu..kemain lagi...

Knor said...

insyaallah,semoga menjadi lebih baik lg slps ini.

Knor said...

penghujung2 pun kuih raya byk lg ye..kak punya seminggu dah habis..

Momo said...

cerianya...best gitu...

KY said...

InsyaAllah...semoga Tuhan panjangkan umur kita, dan bertumu syawal akan datang aamiin..

wajah2 nan ceria, selamat hari lahir

Yana Aina said...

perut kenyang jerk cuti lepas. byk open house. heheh

Everything's Everythings said...

sambutan hari lahir siapa tu?
anak saudara ke?
ap2 pun selamat menyambut hari lahir kepada dia dan selamat pengantin baru ^^

ct rahani said...

slmt tinggal syawal..
semoga kiter berjumpa lagi dgn syawal tahun depan.. InsyaAllah..
cepat betul rasa berlalu syawal tahun nih..
nak beraya kat semua umah kwn2 pun x sempat rasanya.. hehe..

Si Matatajam said...

Meriahnya keluarga..seronok M tgk kalau berkumpul ramai2 camtu...

Sue PeLik said...

waaaaaaaaaaahhh meriahnyaaa!! meriah!

cikeyrah said...

waa..beshnyaaa..anak KA yang mana ea..heheh

Masz Sidek said...

meriah betul.... :D

mummY daniSha said...

abes dah syawal..sekejap je masa berlalu kan

ct kektus said...

Bestnye !
Kelmarin pon nenek ada buat makan2. Syok. Hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

meriahnya............... sgt meriah...

Mama Gee said...

seronoknyaa mcm ni...
mana satu KA nih? hheee

Qhaifa Nur said...

KA ramainya sanak saudara....
meriah betul ni....
moga syawal thn depan membawa seribu rahmat lagi buat kita semua......

fiza said...

Meriahnya. Sronok dpt berkumpul ramai2.

boni kacak said...

wah.. meriahnya syawal dia.. saya pulak, kena tunggu syawal tahun depan , baru dapat merasa syawal yang best agaknya..hehe.. yang mana satu KA tu?

ieda said...

wah seronoknya akk
3 dlm 1 .. jimattt ;)

IntaNBerliaN said...

[bestnya.. meriah sungguh :-)

Haryati Faizal said...

meriahnya....

Kancil 8349 said...

meriahnya...nak ikut

kiera'sakura said...

tetiba pulak teringat sakit badan basuh pinggan mangkuk raya ritu ihihihih

izz iizza said...

masih banyak kuih raya tu ya.rumah sy dh xde satu pun..:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah meriahnyer KA..ramai2 macam ni mmg best ka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...