Tabung Masa Depan ...

Friday, September 14, 2012

Sedikit Cerita Duke and Duchess of Cambridge Di Malaysia Semalam

Mungkin ada yang x berapa nak suka bila KA selalu buat N3 tentang pasangan ini lagi.  Seperti yang KA katakan, bukan ada motif apa2 pown, cuma KA saja2 kongsi sebab suka tengok pasangan merpati dua sejoli ni.  

Ini cerita hari pertama Prince William & Kate Middleton di Malaysia semalam. KA sendiri tak sempat nak pergi (taklah teruja sangat nak tengok, cukup sekadar lihat di screen tv!).  Tambah2 lagi sibuk dengan tugasan & tuntuntan kerja dan urusan2 lain yang sedia ada yang dah menunggu.  Memang xde masa lah! Semalam pown hingga lewat petang baru selesai dengan 'urusan' makan2 di open house. He He He. (Maaf x sempat BW semalam yek). Makan sekejap, bercerita tu yang panjang sebenarnyer! Hari ini hingga Isnin depan, jadual KA dah cukup padat!


 VIP line-up: The Royal couple stood out because they towered over their Malaysian hosts. Kate's exquisitely embroidered white Alexander McQueen dress featured the Malaysian flower, hibiscus, in gold detail

 Royalty meets royalty: The Duke and Duchess of Cambridge sit with His Majesty The Agong and his wife at the Malaysian leader's official residence, the Istana Negara

Pictorial tribute: Britain's own Monarch was also honoured in a series of photographs which highlighted the friendship between the Queen and Malaysia's King









 Earlier in the day, William and Kate found themselves confronted with a huge platter of local fruits (left) during a luncheon in Putrajaya, Malaysia.

( Memang Sepadan kan!)
Read More HERE

20 comments:

Anum said...

cantiknya

:: Mrs.Eady :: said...

tinggi nyer diaorg niiii :)

BERT said...

bangge pak najib :)

atty's said...

cantik dress labuh yang kate pakai.cuma tang dada je luas..hehehehhe.

fiza said...

Tinggi betul prince & princess nih.

makchaq said...

Cantik... sama cantik sama padan.. makchaq suka tengok..dulu maknya lebih cantik dari ayahnya..

Makchaq masa Lady Di kahwin sanggup pi rumah jiran sebab nak tengok live gambaq color.. masa tu tv rumah makchaq tak dak color..
tapi makchaq sangat envy QueenE.. sentiasa tersenyum dan nampak sihat diusia tuanya

Rai Ourkizuna said...

jap...nape dah najib kena duduk tengah tengah antara kate dengan william.. nyebuk je..hahaha...

Deq's Qienz said...

cantek la kate.patut putra william berkenan :)

Sue-Rya Qistina said...

mmg sgt cantik!!
dlm gambar diorg tgk mcm x tinggi je kan.
sekali bila bergambar ngan YDP Agong, PM & TPM, ternyata mereka sgt tinggi!

Kakzakie said...

Rai tu macam kakak. Kakak nak komen dah tak jadi.
Tinggi betul dia kan - Rosman bawah ketiak dia je hihi...

Mama Gee said...

perghh tingginyaa...yg lain semua kemetot jadinya...leh jadi model ni..dgn pinggang yg ramping...aduii jeles2

MamaEma said...

tinggi sungguh mereka

NurSalihah Norman said...

suka tgk couple nie, sweet sgt ^-^

Dkna Abza said...

tinggi betul dorang nie...rambut isteri PM dah cukup tinggi tapi tak mampu nak kalahkan ketinggian dorang hekhekhek

Nur-nba said...

Cantik dan tinggi.. sweet couple.

ALoNa CintamaniszLite said...

comel2 aje rakyat malaysia ye..hehe..
kalo berdiri tengah panas ni...mesti kita leh tumpang teduh kat bayang2 dorang, hahahaha..

roserose said...

Cantikkan ..Thanks Kesuma kerana share ni..

missha said...

tingginya mereka! huhu

Wanieys said...

cantik,sweet n tinggi hihi

9n0L4 said...

terserlah kependekan kite org malaysia. hee. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...