Tabung Masa Depan ...

Tuesday, October 23, 2012

10 Yang Bertuah Ke Resepsi Datuk Lee Chong Wei

Sukanyer tengok gambar2 pra-perkahwinan Datuk Lee Chong Wei & bakal pengantin beliau Wong Mew Choo ni.  Kredit foto to OH BULAN !

Yang paling bestnyer, menurut Bernama pula, 10 orang peminat yang bertuah, akan terpilih ke jamuan makan malam resepsi perkahwinan beliau ini di  Pusat Konvonsyen Kuala Lumpur pada 9hb November, 2012 ini.

Apa yang perlu dilakukan kena terus setia dengan  facebook 'Lee Chong Wei Official Fan Clubs!'.  Mana2 yang teruja kena terjah lah ke FB tu dulu ye! Manalah tau ade rezeki terpilih nanti!  Kata orang tua2, Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia......................(jawab sendiri!)

Apapun kita layan je dulu antara pic2 pra- wedding pasangan ini ye !



 

Memang pasangan sama cantik, sama padan kan!

46 comments:

Anisa Anuar said...

aah2...sama2 padan

Pizli Mat Wazip said...

Jom masuk contest tu kut menang haha.

Cik Anis said...

mmg sepadan.. smoga berbhagia lah mereka selamaya ^^

AnneRaini said...

mew choo cantik sbb selama ni dok tgk die main badminton peluh2.. bila die mekap terus nmpak lain.

NoEn said...

tahniah untuk Dato' LCW
lama mereka bercinta
akhirnya kawen jugak

ieda said...

akhirnyaa kawinnnn jugak
lin dan dah lama kawin .. tu yg dia x leh tunggu layie ..
apa2 punn tahniah buat mereka berdua .. 1st pic tuu sgt2 teruja meehhh ;)

:: Mrs.Eady :: said...

cantik!

wantie said...

wow.. kerusi pokok tu nak duduk jugak boleh. kelasssssss kau chong wee

JunAina said...

So lomantik ma...:)

Nur farahiza said...

sangat cantik dan sepadan kak .

BERT said...

superb la dato'!!!

sis intan said...

memang nampak sama padan n sweet...11 tahun menunggu tu :)

zulaiha megat said...

kalau KA dpt pergi amik gambar byk2 tau..tepek dlm blog ni..

mmg sama cantik sama padan...

Anum said...

sweet kan

Mrs Lurve said...

cantik, wife dia nmpk cantik, gmbr pun seme cantik

Dunia Wilma said...

Sweetnya :-)
Tahniah LCW & WMC...

Bui Junaidi said...

OSEM ABISSSS

Qhaifa Nur said...

sapalah yang 10 bertuah tuh...
kawen juga Dato' LCW...
tahniah..tahniah.....

Mrs Velentine said...

sweet jer depa ni

MaMa Rey said...

sama padan..bagai pinang dibelah dua..baju pn cantik..semoga Dato' LCW berbahagia bersama pasangan

Suraya Baharun said...

sesuai sangat..

hazwan hairy said...

yeahh sma entry..haha

mamyharraz said...

cantiknya pic kawin depa.

Cik Saila said...

cantiknyaaaa..dari pemain badminton dh mcm model baju kawen lak :D

Yana Aina said...

geren bangat sihhh ... hehehh

Kak Izan said...

Wahhh.. pasangan yang secocok gitu.. :D

mummy alisha said...

sapelah yg bertuah tu yea...

Rinna said...

Cantik..gambar pre wedding dia org..
Sama cantik sama padan.. :)

KY said...

KA pun nak pergi ke? hehee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sepadan jer tgk dorang...sweet

AHMAD AFIQ said...

pergh ferari too.

shaiful zaidi said...

bagai pinang dibelah dua.

aku HaniAsyira said...

mmg cantik sgt lah gmabr dia.. lagi2 org dlm gambar kn

Ira said...

cantik!!!!!.. ni baru gmbr pre-wedding, kalau gmbr wedding diaorg mesti lg cantik.. semoga bahagia selamanya, lama tu menunggu 11 tahun.. :)

ct kektus said...

Ada rezeki, dapatlah p majlis tu. :D

Kasih Salina said...

wow..cantiknya gambar pre- wedding depa nih..

Nieyl said...

secocok..:)

ayut said...

suke kasut mei choo..hihi.tahniah utk mereka..KA try la apply..mne tau blh jd 5 org btuah tu..hihihi

Boo said...

Assalamualaikum KA!
diorang kawin bila ek? suami sheila suka betul Dato Lee Chong Wei ni. semua game kitorang tengok. hihi. sesuai pasangan ni kan :)

Nur-nba said...

Cantik benar gambar2 mereka.. Loving couple.. ♥♥♥ Moga Dato' Lee Chong Wei bahagia dengan pasangannnya...:)

ALoNa CintamaniszLite said...

semoga prestasi LCW akan maintain wlpn dh kawen, hehe..

Si Matatajam said...

Cantik pict tu..sama berbakat..sama cantik..sama padan..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

11 tahun tunggu, 1 masa yang panjang tu..

izan mama mia said...

mg serasi sampai akhir usia..lahirkan jguh badminton yg terer cam mereka nnt..

rieda_ffya said...

perghh...awesome la....santik sgt..

sal ya said...

ok... best of luck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...