Tabung Masa Depan ...

Friday, October 19, 2012

19 Oktober Dah Hari Ini

Salam Pagi Jumaat 19 Oktober, 2012.

Kongsi antara peristiwa2 pada  19 Oktober !

19 Oktober


Apa pulak cerita anda pada tarih 19 Oktober ni!  Ada kisah suka, gembira, lucu atau duka ? Cer kongsi sikit.


25 comments:

Anum said...

good share

Mrs Velentine said...

CERITA HARI NI mv KENA ATTEND MESYUARAT...DR PAGI HINGGA PETANG

Anisa Anuar said...

peristiwa 19 okt...*gaya berfikir*

Chic Na said...

info menarik.

Kakcik Nur said...

Ada rasa yang pelbagai yang tidak terungkap...

ieda said...

hurmm setakat pagi nie ... cuaca disini hujan .. membuatkan program pra konvo kami tertunda hingga ke jam ini ..
harap2 semua berjalan lancar ;)

Cik Saila said...

xde pape yg menarik utk sy 19 okt ni..huhuhu..cuma semakin berdebar je..haha

Sue PeLik said...

satu lagi! bday dua orang kawan baeik saya :) hihihi

Ira said...

LRT problem lagi.. masuk ofis lambat..huhu

MizzTina said...

hari ni sy jd bos sbb dua² bos sy cuti.. ahahaha

Sue-Rya Qistina said...

hehehehehe..xde pape peristiwa, x perasan pulak. cuma yg tau, ade 3 kawan lama saya celeb besday pd tarikh hari ini :D

Rinna said...

Info yg menarik..

Nieyl said...

Perut meragam...:) x sihat...

Mrs Lurve said...

cite ari nie, awal2 td dh makan nasi daging hehehehehe

nur anis said...

setakat pagi ni ok sahaja...biasa-biasa je..cuma pagi tadi drive dengan meter minyak dah warning dah. nasib sempat sampai petrol pump..hihi

:: Mrs.Eady :: said...

nice info!

ALoNa CintamaniszLite said...

19 okt 2012...anak sy gi camping kat sekolah dia..sempena menamatkan aktiviti koko utk 2012...huhu

Nazayiena said...

Tq 4 sharing.

Haryati Faizal said...

sejarah hari ini ye KA...
tq 4 sharing!

Zura@Iwan said...

hari ni hujan...sejuk je....alhamdulillah..

kay_are said...

tarikh ari ni pun ade banyak peristiwa sejarah terjadi? langsung tak tau sebelum ni.. thanx sharing =)

ayut said...

timor2 ni dulu time sekolah dgr kot cite yer..agk ye pasal perlepasan ni kot...hihi

wan nurul hezrina said...

wahh gud sharing=)

Si Matatajam said...

Good info...Tq for sharing KA

QA's ~ mamapapa said...

wahhh...bagus2..menambah ilmu sejarah kita hari ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...