Tabung Masa Depan ...

Monday, October 22, 2012

666 Nombor Cantik Secantik Follower KA Yang Ini

Weekend semalam, saja2 lah check jumlah follower kat blog KA ni. 

Eh2... tup2 tengok dah cecah 666.  Terus cakap kat anak2 KA, dan macam biasa, boleh lah pulak yang si kecik tu menyampuk, "letaklah cerita pasal dia di kat blog Umi tu".  He He He.  Sebelum tu KA nak ucap , Tq sudi follow KA ye dear!  Moga terus sukses juga !

Nak tahu sapa dia empunya no 666 ni.

NUR FARAHIZA
  
Ini ha link blog dia ! Boleh lah nak berkenal2an ye!




Bukan jumlah follower sebenarnyer yang penting bagi KA, tapi pembaca2 setia yang tak jemu2 bertandang dan sudi membaca N3 di blog KA yang tak seberapa ni.! Sebab rasanyer, bukan semua yang follow KA tu ada datang menjenguk KA lepas aje follow.  Banyak yang hilang terus entah kemana.  KA pown kadang2, x dan nak follow kesemuanyer.  So, dikesempatan ini nak mohon banyak2 juga sebab x dapat jenguk semua laman kawan2 yang KA follow.  Kerja makan gaji ni macamtulah kan!.  Tapi kalau ada tinggal jejak tu,  pasti akan KA terjah semula.

Untuk semua, happy bloggging ye!

43 comments:

ummuaidan said...

Salam KA..
saya pun fikir kengkadang kita kena take time juga to get to know our follower kan..especially yg selalu kome kag blog kita.. baru rs ade connection..

apapun tahniah utk no yg sentiasa bertambah..

Jna marcello said...

WAHHUNTUNG NYE FOLLOWER YG KE 666 TP NOW NA TGK DA 669 ;) CEPAT BUTUL NAIK.. ;))

izan mama mia said...

tahniah..dh makin ramai rakyat jelata..

Dikbi Kamaruddin said...

ramainya follower KA.... congratsss

Sue-Rya Qistina said...

wow!!! cantiknya angka tu. tahniah KA!

Mrs Velentine said...

wah farahiza..MV baru jer kenal dia hari ni...

wantie said...

kalau bahasa hokkien 666. tu bunyinya
" luck, luck, luck " . mungkin sebab tu kot di namakna ada luck. ntah ler..

sama la kita ni. kalau ada yg tinggal jejak mesti sedaya upaya akan terjah semula.

Mira Adzlia said...

wah..smakin btmbh follower...tahniah :)

mama aryan said...

alhamdulillah..semakin bertmabah follower KA

Yana Aina said...

cantik no ... hehehh moga sukses selalu

ayut said...

dh 666..jap lg blh 999 pulak.hihi :) jom kenal...

Nur farahiza said...

terima kasih kak . ai is tersipu sipu malu sambil tersengeh depan pc nie ,:D .

rieda_ffya said...

cun no tuh.. i like...nnt sy terjah blog dia jugak...

Anum said...

tahniah2

Boo said...

Assalamualaikum..
bestnya dapat review!

Mia Liana said...

tahniah ya KA... bertambah ramai follower sekarang ni..

JunAina said...

Tahniah KA...akak jauh lagi le nak sampai...kadang2 blog pun kelaut je...

Kakzakie said...

Cantik je no. dia terkena pada org yg cantik juga:)

Momo said...

nak jugak..nak jugak..hahah... tunggu unfollow pastu follow balik la..hehehe

eB said...

alaaaaaaaaaaa, eB msk dh 669... tyapi cantek gaks no nyer :)

Maisarah Azmi said...

dah ramai follower KA..tahniah2

aizamia3 said...

semakin bertambah kenalan kan.. ;)

Daddy Ziyyad said...

wowwww..dah 666...saya punya tak seramai mana pun...ekekeke

are_lin@yu said...

666 cun pnya..hihi

eima said...

nombor untung tu ......

SURIA AMANDA said...

Kat blog SA dia follower ke 566 ..huhu

Noor said...

tahniah KA..cpat btul follower KA bertambah..hehhe..

mummy alisha said...

bertuah eh...:)

MystoryPic said...

hemmm.... ramainya

kiera'sakura said...

wahhhh tahniah KA :D

Cikgu Ma said...

tahniah kak follower dah meningkat...

saya pun kadang2 tak sempat nak follow orang semula...

wahida said...

wow!! dah ramai la follower dia...

keep blogging okey...

Kak Izan said...

memang jeles ngn KA.. siyus memang takleh nak follow KA nyer steps..:D

Zura@Iwan said...

tahniah KA....dh 666 followers..keep blogging ye...bestnya

kay_are said...

tahniah semakin hari makin bertambah bilangan follower.. terus kan ye =)

Haryati Faizal said...

hihi..singgah dh blog dia...
yati pun kdg2 sape je yg singgah kat blog yati...yati akan follow balik blog org tu...

azievee said...

Sonok nyer follower KA makin bertambah...kita gitu jugak la....huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

canti no tu..tahniah kak

C'Jai said...

Tahniah KA.. 666 ramai tu..
setuju dgn KA.. bkn semua follower kita datang singgah slps follow.. akak pun kenkadang mungkin begitu jgk...

Si Matatajam said...

Tahniah pada KA sebab makin meriah penduduk kampung blog ni dan tahniah pada follower yg bertuah tu..

Mummy GreenyHouse said...

mcm cendawan tumbuh :)
tahniah KA. Apepun blog KA mmg best..:)

Myra Jay said...

Tahniah KA :)

Betul tu jumlah folower tak berapa penting yang penting ada pengunjung setia :D

Nurfara Hani said...

saya pun tak nak follower banyak tapi nak pembaca yang setia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...