Tabung Masa Depan ...

Monday, October 15, 2012

Apa Yang X Kena Dengan Blogspot Hari Ini!


Sakit jiwa betul ler
Bila tengok semuanyer cam tunggang langgang je
Merepek2 je entah kemana
Pageview merapu je
Lepas tu N3 popular pown gitu juga
Apakah uols pown alami masalah yang sama
Ni yang buat mood blogging xde
Puas dah adjust2 pown gitu juga jadinyer
Aduhai.... kenapa dan apa masalahnyer  ???????? 

( Google )

Jangan lah ade masalah lebih serius pulak nanti ye!
Kawan2 uols ada masalah sama juga ke ??????
Pleaselah hari Isnin ni de!
Memang boleh buat sakit jiwa ....

63 comments:

ummuaidan said...

semua lah KA, sy nak tgk keliling..yg pgview berjuta2 pun dah jd beratus jer tinggal//so jgn risau..bukan kita seorng..inshaallah harap2 ade solution..

Yana Aina said...

pageviews yana jadi 10 jerk .. heheh

Norain Ujang said...

Yup K.A, sama gak ngan Ain....

Ujie said...

Yup! Sama dgn saya. Nasib KA buat entri ni..takle saya risau sorang2.

Sistem dia pening jap kot.

Ujie said...

Yup! Sama dgn saya. Nasib KA buat entri ni..takle saya risau sorang2.

Sistem dia pening jap kot.

Aishah Jahirah said...

xperasan sgt...tp autopublish entry saya yg ptt esok publish dah terpublish arini...pelik gak.huhuu

hnahdy said...

masalah pageview gak

syiela said...

tak perasan la pulak.. hehhehe kena jenguk juga ni

NoEn said...

xperasan la...sbb biasa pun pageview sy xbyk org yg view..hehe

itmeMawarPutih said...

Samalah dgn blog Mawar juga lah KA. Igt Mawar sorang jer. Now 0 views, tadi pagi2 tgk ok, nie baru bukak jagi camnie lak. Nape eh? :(

Kakcik Nur said...

Kakcik pun baru nak merangka catatan tentang masalah yang sama. :(

nur anis said...

saya pun sama..
blogspot kena monday blues kot..hehe

fiza said...

Biasalah tu kak, blogspot tgh sengal kot. Saya selalu gak kena.

NoEn said...

owh baru perasan..mmg betul pageview jadi sket..yg semalam punya 0 terus

Mrs Velentine said...

Kak sy apunya pun sama gak

eza miza said...

sama gak KA.. huhu... PV sket je.. adeiii

Pizli Mat Wazip said...

Haah sama problem tapi sekarang ni dah fix dah..

----- ----- said...

samalah dengan kami..^.^
sabar je la..^.^

:: Mrs.Eady :: said...

saya punyer okey je setakat nie..

Ikhwan Suhaimi said...

owhhhh kite same .... ingat kan blog saya je tadi ~

rina mazlan said...

Ye ke? rina pagi ni ok je blog.. Salam kenal ;0

Nor Zilla Sensei said...

ahahha..sama la kak.. ramai lg yang mengadu nasib sama. xth ape berlaku.nasib baik semua entry xhilang

mood wa, malas nak berblog lg da.hehe

MizzTina said...

ye kak, sy pun ada mslh mcm tu..

atty's said...

itulah apa tak kena ntah hari ni ngn blogspot.

Tihara said...

as salam

dia sedang upgrade kot yer..hurmm benda free gitu ler..takut jugak kan

Sue-Rya Qistina said...

same goes with mine sis. sakit je hati. terus jd moody :'(

aizu's life said...

tul ke KA?? ingtkn aizu's life jer de prob.. otak ni trus pk 'kena hack lagi kot'.. huhu..
ce tgk statistik.. start from 0..
nebesss..

kay_are said...

ape yang jadi? macam takde pape je. hmm.. xpe2.. technical problem kot.. nanti ok r balik.. rilek2

~ yus ~ said...

perasan juga pageview tak betul, tp biar jelah, masih boleh update entri, oklah tu....:)

kiera'sakura said...

sama la belog saya pun. sabo jela yg blh pun =.='

Rai Ourkizuna said...

ada la tu technician blogspot tertekan button reset sejagat.. hahaha..

ALoNa CintamaniszLite said...

ha'ah...ada yg tak kena sket blogger.com ari ni, hehe..

Myra Jay said...

Rasanya macam ada penah jadi, tapi bila masih ok je rasa takdak pape kot ;D

dwaty said...

saya rasa memang ada masalh... coz pageview pun semua kembali zero... sabtu lalu masa nak komen broken... blogspot tengah update kot...

Saya Disini said...

sy xperasan pon..huhu

Mooniqueen said...

MQ perasan kat pageviews, asal jadi sikit pulak?

gadisBunga™ said...

heheh. cool je. adat la tu blogger bola dah update sana update sini, mesti jadi gila sikit somewhere. :D

ieda said...

tapi saya update tadi ok je kak ;))

ieda said...

haaa saya punye ok pulak kak ..
pelik nie
capaian x sama koot hurmmmm

Marsita yahya said...

hah...ingat akak aje yg kena..mmg hari ni Blog ada masalah...biasalah benda free, nak komplen pun tak leh...weekly popular post dan popular post sama aje statusnya.

faraherda.razalan said...

Jap nak check dulu...

Zatil Hulwani said...

samela kite KA..hurm

Zana Adieyza said...

samalah dear.. popular post pun tetiba jer berubah.. jangan tetiba semua post berubah sedah.. adoiiii...

LydSunshine said...

Dah okay kot hari ni KA?

Kakzakie said...

Oh... kakak boleh tak perasan KA. Bila bw ramai yg kata begitu baru kakak tahu. Sebab tadi kakak buat kerja tak lihat. Tapi sekarang dah ok kot..

mamyharraz said...

tak perasan pulak sy..tp kalau blog sy tak pelik kot sbb mmg tak ramai pengunjung pun hehe

Rasp said...

ooopppsss i tak prasan lak...
jap gi nak gi check lah...

NurSalihah Norman said...

sama dengan saya juga... buka2 je blog pageview tinggal 1 dari beratus2 huhuh T__T

Zura@Iwan said...

pagi2 td mmg x ok blogspot tu..skrg ok dh kut KA..hehe

maszmadi said...

kita pon same..... ntah ape masalah, malas nak layan, janji update entry... huhu

eB said...

knaper eh? eB x prasan...

Haryati Faizal said...

smalah KA, yati pun alami gak, tekejut tgk pageview smlm 0... hihi, sib baik sat je...

QueeN TerataI said...

ada masalah kot... Queen perasan gak bila buka blog td.. tp biarkan jela.. :)

Momo said...

pageview 0...:(

wantie said...

tak come accross la pulak. mungkin semalam tak on PC. then hari ni on PC pun lambat dalam kul 11 cam tu.

Kasih Salina said...

betol KA..saya pun rasa camtu..ingatkan blog saya jer ada mslh..sakit kot ataupun penat..haha..

IntaNBerliaN said...

sy punya, entry popular tu yg jd mslh.. yg lain xperasan plak..

cci said...

cci pon sama gak.. terkezut den.. ^_^

wan nurul hezrina said...

rasanya blogspot nak upgrade kot takpun adalah mslah tenikaltuh.nurulpun mcm2 gakz.huhu tapi mls godek wat dunnojer

mama aryan said...

semalam tak sempat nak buka blog..bizi sgt kononnya saya hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

a'a blogspot jd gelong sikit kan hr tu

ayut said...

eh..ada problem ni ke aritu..tak perasan pulak

Anonymous said...

This is a good blog message, I will keep the post in my mind. If you can add more video and pictures can be much better. Because they help much clear understanding. :) thanks Cavalieri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...