Tabung Masa Depan ...

Friday, October 12, 2012

Bila Manusia Dipegang Pada Janjinyer & Tunggu Kejutan Lagi Ye

Kalau lembu dipegang pada talinyer, kita manusia ????.... Sila jawap sendiri. Kalau tak tahu boleh refer jawapan kat atas tu ye.... He He He

So, seperti  yang dijanjikan, kejutan hadiah kecil dari KA untuk 11 orang yang terpilih sebab sudi join segmen Bloglist KA tu dah pown selamat diposkan tengahari tadi.

Ni sessi membungkus & menampal address!

 Yang ini  pulak sessi menampal stamp di pejabat pos !

Ok , so pada encik2 posman tu, tolonglah sampai2kan dengan selamat pada kawan2 KA yang jauh dan dekat. Dari Kuala Lumpur,  ke Selangor, Cyberjaya, Melaka, Perak, Kedah, Penang & Johor juga.  Kalau dah terima tu bagitau  ye.  Paling2 penting, tq so much sebab sudi terima tandahati yang tak seberapa ini.  

Pada yang lain2, tq sudi join juga dan InsyaAllah nanti KA buat lagi.  Just nak happy2 sesama kita ! Tapi kenalah tunggu, sebab ada sesuatu lagi di bulan Oktober ini!.

Happy Weekend semua ! 

Nota kaki ( Mana yang KA x sempat nak singgah hari ini,  akan dtg pelan2 nnti ye, hari ni busy dengan discussion yang tak habis2 dengan en boss & my  project team dari pagi ! Seb baik leh jadi super woman kejap, BW mana2 yg sempat dulu................. )

36 comments:

Mrs Lurve said...

wahh..tq..tq...xsabar nak tunggu yg sy punya...en posman plz behave yer..kalo x smpai, siap la ko posmen!! boikot pos malaysia hehehe

Mira Adzlia said...

wah bestnye..tahniah pd yg dpt hadiah tu..hihi

Boo said...

Assalamualaikum!
bestnya hadiah pemenang dah pos..
bertuah bertuah. hihi :)

thebinipolischeritha said...

Salam..
singgah follow sini sudah.. meriahnya blog...sejuk mata membaca... =)

zulaiha megat said...

tahniah pada yang memang tu yer

zulaiha megat said...

tahniah pada yang memang tu yer

♥ Wina ♥ said...

tahniah pada semua & x sabar menanti 'sesuatu' itu :-)

ieda said...

wahh kejutan ape lah agaknyee yee akak .. ;)

Sue-Rya Qistina said...

bestnyaaaaa dpt hadiah dari KA. hehehehe. saya akan nantikan kejutan itu :D

♥MAMASYAZA♥ said...

wow bestnya sapa yang dpt hadiah tu, tahniah

Ira said...

bestnye sape yg dpt hadiah tu..mesti tertunggu2 abg posmen dtg.. hehe

wantie said...

mesti minggu depan ada yang menjeling jeling pos box. nunggu hadiah .

Mrs Velentine said...

apa kejutan tue..mcm tak sabar dh..hehehe

KY said...

mereka2 tu tak sabar menunggu KA, hhaaa

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Wahhhh malatoppp gituew sapa yg dpt ( ´ ▽ ` )ノ

aku HaniAsyira said...

wahhh.. tahniah yg dpt tuh.. nak tahu gak apalah kan

haz said...

wahh.. tahniah pada sesiapa yg dpt tu.. hee^^

eita said...

mesti diorang tak sabar menunggu tu..

ada kejutan lagi...best..best

paridah said...

sukanya nk dpt hadiah KA

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaaa siapa yang dpt tu kan.

~ yus ~ said...

suka tengok setem tu cantk! Tahniah kepada yang bakal dapat tu, Yus ketinggalan keretapi nampaknya...:(

Aleyn said...

Apakah isinyer tu?

Sue PeLik said...

waaaaa!! tak sabo. tak sabo! huhuhuhu. tahniah kepad yang lain jugak :)

Nur-nba said...

Tak sabar nak tunggu pemberian hadiah dari akak. Cukup bermakna..

Walaupun akak sibuk, akak tetap berikan yang terbaik untuk peserta bertuah segmen akak.. Terharu sangat..

Ok kak.. teruja nak tunggu hadiah tu.. Happy weekend!

m.u.l.a.n said...

nak tunggu next one la..

izan mama mia said...

bertuah yg dapat tu yer

Kasih Salina said...

tahniah..syoknya sape yg dapat hadiah dari KA

cci said...

wah.. x sabo nak tunggu sampai..*x dek kene mengena.. muehhe

Jna marcello said...

naaa punya cm xde je KA ;CCCC

mama aini said...

tahniah buat mereka..

Asmar Arafad said...

KA tak sabar la nak terima hadiah, thanks..

Haryati Faizal said...

tahniah semua ye!

Raudzah Zahari said...

Excited .... sabar menanti...

C'Jai said...

ish..suspen2....;)

IntaNBerliaN said...

moga semua hadiah ni selamat sampai..

Raudzah Zahari said...

Thanks KA, dah terima and so cute..Luv ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...