Tabung Masa Depan ...

Thursday, October 11, 2012

Bila Meja Kopi Pun Ada Yang Terbaik Juga

KA nak kongsikan dengan semua.  Aduhai, bila meja kopi pun ada yang terbaik juga, dan 10 yang terbaik dalam senarai itu adalah  :-
 
This round, ply-wood table may look modern and unique, but the materials are traditionally Scandinavian. Not only that, but the shape and frame of the table makes it both functional and elegant.

 

The quirky button design and unique shaped legs on this mid-sized table will leave your guests intrigued and makes a great addition to any modern living space.

 


This traditional coffee table is not only stylish but practical too, as it features two handy drawers for your favourite glossy magazines. It’s also aged and distressed to give it that coveted shabby chic look.
This oval coffee table is ideal for use in a conservatory as it’s made from all-weather wicker, and a glass cover is also available to buy separately to create a clean sheen on the surface.

 

This beautiful solid oak coffee table features a hand painted, cream finish and three handy drawers too. It’s perfect for use in a living room but wouldn’t look out of place in a modern bathroom.


This elegant, oak coffee table is the perfect centerpiece for any lounge and features a natural, weathered appearance. Plus, the bottom shelf is ideal for storing coffee table books and magazines.


This is a stylish and practical coffee table, with stacks of storage space inside. It’s beautifully crafted and comes with a removable tray, so you can keep your remote controls and newspapers nearby.

 

This vibrant coffee table is ideal for any modern living area. It features a chrome-effect metal tube on a square base with a red, square glass top. It would look perfect amidst an all-white living space.


This useful coffee trunk is sustainably sourced and made from birch - a hardwood that's extremely strong – before being stained a rich, dark colour. The top is hinged halfway along to give access to the space behind the drawers to make this a really useful, handy piece of furniture.

   This marble and stainless steel coffee table will fit perfectly into any living space, with the eye-catching marble effect adding some glamour to your room also. It’s not only stunning but hard wearing too and features a modern, easy to maintain design.

Credit Info HERE  

Nota kaki : ( BW kejap lagi ye, kena pelan2 sikit, mcm biasa ada keje nak disettlekan dulu !)


54 comments:

Mrs Velentine said...

comel2 menja kopi ni

eza miza said...

wahh.. ada juga kategori2 meja kopi terbaik ye.. hehehe

Norain Ujang said...

Macam2 pesen ek... hehehe

NoEn said...

coffee table yg merah tu cun

Anum Shukri said...

wah..siap ada kategori terbaik pulak ya..tp comel2 lah..

Zana Adieyza said...

wah, ada kategori2 la pulak.. hehehe.. unik & cantik!

cHeRyNa PiReS said...

saya pilih kategori yg macam bakul letak barang kat dalam tu:)

tp kalau ada can, nak kaler putih...senang nak cat dinding:)

"This is a stylish and practical coffee table, with stacks of storage space inside. It’s beautifully crafted and comes with a removable tray, so you can keep your remote controls and newspapers nearby."

zulaiha megat said...

yg kotak rotan tu cantik..suke suke suke..dalam boleh taruk majalah..

mama aryan said...

comel semuanya tp saya suka yg boleh simpan brg tu

lieyalatif said...

comel2 semuanya....moden2 gitu...

lieya suke yg no 7 tu KA....cantik n unik...

atty's said...

saya suka yg ni 7..

kiera'sakura said...

yg paling minat kaler merah tue kaler dia perghhhh

Yana Aina said...

masuk carta jgk ek .. heheh

Dunia Wilma said...

Wilma suka meja # 7...Boleh simpan surat khabar dan majalah di dalamnya...Tapi, susah nak cari kan...Setakat hari ini, Wilma belum nampak yang real lagi :-)

Anum said...

cantik design2

Kakzakie said...

Kakak terpikat yg rotan anyam tu. Mesti boleh simpan banyak dalam dia magazines ke papers ke kan..

Sue-Rya Qistina said...

suka meja kopi yg no 7 tu. klasik gitu :D

KY said...

cantik2 semua, KY suka yg kayu, nampak antik kan?

hazwan hairy said...

eh ada 2 mcm kat umh la..haha

azievee said...

macam-macam jenis...lawa jugak ekkk bila nak dapat vaucher nie...leh g beli baru...hehehe

boni kacak said...

yang warna merah tu sempoilah...

Ujie said...

Suka yg rotan tu..ala2 kg gitu.

Mira Adzlia said...

suke yg no 7 tu..cm menarik jer

Qhaifa Nur said...

pilihan sgt byk tapi kena pandai pilih....
suka gat meja kopi...rotan cantik

wantie said...

teringin nak ada meja kopi kat umah. tapi kalau letak kat hall tu. hall jadi sempit.

BTW lawa la meja yang buat dengan rotan tu. leh simpan barang kat dalam tu. barang apa? segala menan anak anak. boleh campak je dalam tu. hahahaha

:: Mrs.Eady :: said...

menarik!

Zura@Iwan said...

meja kopi ni kalau anak x panjat ok larr..hehe..

suka kaler merah tu..

Ira said...

mcm2 ye jenis2 meja kopi yg ada.. siapa da 10 yg terbaik lak tu..

Daddy Ziyyad said...

nak pilih meja kopi pun pening kepala tau...hahaha

Cik Saila said...

saya suka yg no.7 tu KA!! cantik la,design rotan kan? hehe..saya pun dalam misi mencari coffee table tp sy nk cari coffee table yg boleh jd meja mkn sekali..huhu..sbb xnak meja mkn yg selalu tu, so nk bt japan style..rmh kecik kan..huhuhu

aizamia3 said...

tinggal nak pilih yang mana satu je..;)

Suraya Baharun said...

yang rotan tu cantik...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ada jugak meja kopi terbaik :)

LydSunshine said...

Saya paling suka yang kaler merah tu. Urban.,

QA's ~ mamapapa said...

saya minta yg hitam tu,kak :)
pssttt ...peminat rotan tegar,ahaha!!!

Zie said...

sekarang bila dah ada produk mestlh kena ada yg terbaik...

Herma Julianny said...

macam-macam bentuk meja ek..

Tihara said...

asal saya mcm tak bekenan kat semua meja ni.heheh :)

maszmadi said...

ha, yang kaler merah tu berkenan..... tapi x sesuai ngan umah plak.. huhu

inche hlovate said...

paling suka no 5 and 7 tu..simple je

Kasih Salina said...

asslamualaikum KA..kalo saya prefer yg no.3 tu..nice..

yan's cottage said...

salam KA....
memang semua nampak terbaik punya he heeeeee....

Cinta Misteri said...

CiM suka yg no.9 tu. Meja rotan tu masih ada yg serupa kt umah mertua CìM

dwaty said...

bestnya kalau dah ada rumah sendiri... boleh beli perabot ikut citarasa... ssekrg masih menyewa... keinginan takde...huhuhu

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELNYE MEJE2 NIH .. SUME TERPIKAT LAH

Bicara Kak Noor said...

bekenan lah kat semua meja2 tu dpt ambik satu dua pun kira dah ok tu

kay_are said...

rase nye kaler merah tu yang paling simple tapi nice.. =)

Chic Na said...

suka yg no 7. huhu..

ayut said...

kdg2x bentuk meja mempengaruhi mood nak minum kopi.tak gitu?hahahaha :)

izan mama mia said...

cantik kesemuanya..

Mrs Lurve said...

suka yg no 4 tue..suka...suka..suka sgt

Anonymous said...

Very energetic blog, I liked that bit. Will there be a part 2?
My web site ... genius Nicer Dicer

Anonymous said...

It's actually a great and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.
http://nicerdicer.ucoz.de/ genius nicer dicer plus reviews
Also see my website - genius nicer dicer plus reviews

Anonymous said...

My brother recommended I may like this website. He was totally right.
This post actually made my day. You cann't believe just how much time I had spent for this information! Thank you!
http://singaporetuitiontutoragency.webs.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...