Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 03, 2012

BLOGLIST KA & KEJUTAN !

Terima kasih pada yang sudi join segmen ini.  Ini senarai nama2 yang sudi join & buat N3 tentang segmen di blog, dan paling penting sebelum SEGMEN TUTUP!..  Tahniah! semuanyer KA letakkan dalam BLOG TERBAIK - DEKAT DI HATI.  ( Bolehlah siapa2 yang nak terjah2 blog kawan2 KA ni !)


65.   http://puterigaban.blogspot.com/ 

( Tolong check yer, takut ade nama yang tertinggal, kepala pown tengah byk pikir sekarang ni! ).

Mana2 yang lain2 yang x sempat nak join, atau terlewat mahupun yang x berapa pandai nak buat link tu, tapi masih juga meninggalkan komen2 dun worry, tetap KA letakkan di satu lagi Bloglist KA - TERKENANG JUA bersama2 link blog2 yang sedia ada. Segmen inipun dibuat untuk mengupdatekan bloglist KA yang terbaru.

KEJUTAN..........Sebagai menghargai kesudian dan sokongan kawan2 semua yang sudi join & buat N3,  KA akan memilih 10 di antara nama2 yang di atas (yang buat N3 di blog) untuk menerima tandahati yang x seberapa dari KA ini. (Keychain khas dari KA)


TUNGGU KEPUTUSANNYER NANTI YE ! NAK SURUH ANAK BONGSU KA TOLONG CABUT NO.  

InsyaAllah, boleh duduk2 lama2 kat laman KA ni sehinggalah KA terbuka nak buat Bloglist Yang Baru !.


Nota kaki : (Aduhai hati, nape lak tak keruan lagi !)

50 comments:

Rai Ourkizuna said...

yey..no 66..

fuhh..semoga adik cabut nombor kami..hahaha..

Haryati Faizal said...

wah! beshnye klu dapat hadiah tu...hihi

rieda_ffya said...

KA...suka ati sgt ari ni..blog kite ade...luv u KA....muaaachh

Kakzakie said...

Alhamduillah nama kakak tak tertinggal. Kalau tak kakak menangis hihi...

izan mama mia said...

tahniah..ramai betol yg joint..

Jna marcello said...

alaaaa seronok nye!! sedih sbb xdpt join segmen tu hari tu ;'(

Ikhwan Suhaimi said...

kebas muke tgok No.54 tu... masehh Kak :)

SURIA AMANDA said...

eh...nama SA xde la..huhu...x join pun ari tuh...

shaiful zaidi said...

salam KA. Tq no. 33

Marsita yahya said...

Salam dik,
lambat jengah hari ni agak sibuk sikit dengan urusan sana sini...abg lak cuti hari ni. Lepas berkebun kat belakang umah terus keluar ke pekan. KA, nampak ok sikit hari ni, ceria sikit. Alhamdullillah. Insyaallah akak tak lupa doakan KA setiap kali lps solat.

wantie said...

syy..... adik. jgn lupa cabut utk blog auntie k. hehehe

Kakcik Nur said...

Terima kerana sudi menyenaraikan blog kakcik di no 20 itu. :)

Cantiknya key chain, siapalh yang bertuah nanti ya?

Ira said...

wah ramainya.. leh jalan2 cari kawan skali.. :) hehe..

Everything's Everythings said...

Wahhh byk tu ^^
good luck utk peserta semua ;D

cikeyrah said...

ermm . .tak join aritue, jadi xdelah nama huhu

Che Rosliza Che mat said...

Good luck untuk semua peserta....

MystoryPic said...

ramai nya... confirm la blog saya tak tersenarai kat situ.. sbb takreti nak buat

Anum said...

good luck semua

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah ada dalam senarai juga.. :-)
beruntung nye dpt tu, minta2 la anak akak cabut no saya..hehehe..

p/s: banyakkan sabar akak yea, Allah syg akak, Allah bg ujian..
Allah nak kita lagi dekat ngn DIA. Semoga dimudahkan urusan akak..

Daddy Ziyyad said...

wahhhh..siap ada keychain KA ! :)

Cik Saila said...

xsangka sy last minit pun tersenarai no.65.. terima kasih KA! :))

Sue-Rya Qistina said...

tersenarai juga akhirnya. hehehe. fuhh kanan fuhh kiri utk no 6 itu :D

thanks sis!

Cikgu Ma said...

saya tak der??? hehehe..memang la, saya tak join pun tapi men rembat jerr masukkan blog akak dlm list saya... ^_^

Cikgu Ma said...

akak..doa banyak2 tau..

Ibu Lala said...

ada noo 59

inazamri said...

xjoin aritu~ tapi tetap terjah blog kawan2 bila ada kesempatan.

Zura@Iwan said...

wahh..terima kasih ada link blog kita gk..

kalau ada rezki....dpt la sy keychain tu ye..

ayut said...

no53..bertuahlah kamu!hihihi..adik undi bek2 yer.. :p
jap lg jenguk kawan2 KA yer..

sabar tau KA...smga hati KA menjadi tenang :)

mama aryan said...

alhamdulillah..tq KA ada gak blog saya tu..hihi..saya tunggu mana tau ada rezeki nak dpt keychain tu..
semoga KA akan medapat ketenangan..

Yana Aina said...

TQ KA nama yana no2.. mntk2 adik tue cabut no yana..heheh thnx ^^

Mayang ABDUL RAZAK said...

arap2 ada rezeki...

Riri Yoorin said...

alahai tak sempat nk join

~Cik Sweety~ said...

tahniah pada yg terpilih..walaupun sweety tak join, tpi blog KA ttp dlm list sweety..hehhehe

Mrs Lurve said...

tq...tq ada di no 21,
fuhhhh...minta2 no 21 naik

Saleha said...

nama kitapun ada.. terima kasih KA

Boo said...

Assalamualaikum KA, alhamdullilah. dah masuk dalam bloglist pun saya bersyukur sgt. terima kasih :)

Mak Wardah said...

Alamak...rugi tak sempat nak join...tak pe janji dpt baca blog KA

Cik Awin said...

harap2 no 8 tu membawa tuah ;)

Mrs Velentine said...

cantik key chain 2..

paridah said...

nama kak xde KA....

NUR said...

Yeay.. Ada.. Last sekali rupanya.. TQ KA.. Ada surprise lak ye..

eita said...

pandai KA buat keychain

Zie said...

wah suka suka...

C'Jai said...

Syukran KA..nombor 40..
apapun tenang2kan hati ye...

Wilma said...

Good luck semua...
Tak sempat nak join hari tu :-)

N.Aima K said...

yey nmpk nm saya dlm list

sal ya said...

tak sempat nak join. dok berhadapan dgn line sengal ni mmg penihng. hehehe...

yan's cottage said...

terima kasih KA....harap2 bertuah he heeee.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ramainya...wah siap boleh dpt hadiah tu hehe

Kak Izan said...

dah masuk bloglist pun dah syukur Alhamdulillah.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...